Povezane vesti
Čopor pasa izujedao niškog maratonca
Večernje novosti 03.04.2019
"Na bedemu je bio čopor od osam pasa i kada sam protrčao pored njih krenuli su da laju i trče za mnom”, priseća se Nišlija. Poznatog niškog maratonca i matematičara Acu Jovana Krstića (54) napali su i povredili psi lutalice dok je trenirao na nišavskom… »
Niškog maratonca napala i povredila dva psa
Niške vesti 03.04.2019
Krstić je rekao da su ga psi napali na potezu izmedju DIS-a i vodovoda, i pri tom je zadobio povrede desne noge. „Reč je o psima lutalicama, bio je čopor od osam pasa. Napali su me svi, lajali su i jedan crno beli ce odvažio da krene na mene. On me je… »
Niškog maratonca napao čopor Pasa, pa ga izujedali: Ali onda je usledio još veći šok kada su mu rekli da nema seruma protiv…
Kurir 03.04.2019
Acu Jovana Krstića, poznatog niškog maratonca juče, u utorak, napao je čopor pasa nakon čega je ovaj sportista i humanitarac zadobio povrede od ujeda duboke oko jednog santimetra. Incident se dogodio dok je trenirao na bedemu pored Nišave. Njemu su u… »
Vesti dana »
„Uvek ima istu satnicu, najveću štetu pravi od 14 do 18 časova“ Evo šta donosi superćelija Meteorolog naveo koji delovi Srbije su večeras na udaru
Dnevnik pre 35 minutajoš 41 povezana
(Foto) Nevreme pogodilo region: Oluja i grad u Republici Srpskoj, u okolini Zagreba pao sneg
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 59 povezanih
Tamara Živković za Danas pred nastup na Evroviziji: Jedva čekam da Evropi pokažem šta Crna Gora može
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Tri podsekretarke u britanskim ministarstvima podnele ostavke
Radio 021 pre 35 minutajoš 26 povezanih