Povezane vesti
Savić skinuo prokletstvo: Gol posvećujem porodici i kumu Todoru
Večernje novosti 04.04.2019
Nadam se da mi je ovo samo prvi u nizu, mada sam na terenu zadužen da ne primimo gol, to mi je bitnije – rekao je Zvezdin kapiten. Ime Vujadina Savića konačno se našlo u rubrici "strelci za Crvenu zvezdu". Posle 75 utakmica u dresu matičnog kluba (u dva… »
Tošić zadovoljan golovima i pobedom Partizana
Beta 04.04.2019
Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je danas da je srećan zbog dva gola koje je postigao protiv Čukaričkog i da su stariji igrači pokazali da mogu mnogo da daju ekipi. "Jako sam srećan zbog golova. Ovo mi je trebalo. Imao sam nesrećan period iza sebe… »
Savić o prvencu: A Borjan govorio da će pre mene biti strelac
Sportski žurnal 04.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde pobedom 3:1 nad ekipom Bačke nastavili su niz bez poraza. Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić izjavio je da je bilo krajnje vreme da postigne prvenac u dresu matičnog kluba posle 75 utakmica. Fudbaleri Crvene zvezde… »
"Godine su samo: Broj!" Zoran Tošić, režiser preokreta Partizana: Verovali smo i dok smo gubili!
Sportal blic 04.04.2019
Fudbaleri Partizana savladali su Čukarički sa 3:2 na svom terenu u utakmici 29. kola Superlige Srbije, a najzaslužniji za trijumf bio je Zoran Tošić koji je postigao dva gola i preokrenuo rezultat u drugom poluvremena. On je naveo da je želja bila jedan… »
Tošić kao u mlađim danima: Godine su samo broj!
Mondo 04.04.2019
"I te kako imamo još mnogo toga da pokažemo", tvrdi iskusni vezista Partizana kada govori o najstarijima u timu. Negativna serija Partizana od četiri uzastopna poraza, a pet utakmica bez pobede u Superligi, prekinuta je u sredu pobedom nad Čukaričkim… »
Savić: Bilo je vreme da i ja zatresem mrežu
N1 Info 04.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde pobedom 3:1 nad ekipom Bačke nastavili su niz bez poraza. Meč će posebno upamtiti Vujadin Savić, koji je postigao prvenac u crveno-belom dresu. "Presrećan sam, prvenstveno zbog pobede, a onda naravno i zbog gola. Posle 75 utakmica… »
Ovo je trebalo ''Bambiju''!
Sportske.net 04.04.2019
Hoće li tako nastaviti i u plej-ofu? Posle sumornog početka proleća i četiri poraza u nizu u domaćem šampionatu, Partizan je juče konačno uspeo da obraduje svoje navijače i posle preokreta na svom terenu savlada ekipu Čukaričkog sa 3:2. Junak pobede i… »
Vujadin Savić emotivno o svom prvom golu: Za kumića!
Mondo 04.04.2019
Štoper Crvene zvezde konačno dočekao prvenac u crveno-belom dresu. Do juče ih je u karijeri dao pet - četiri za Šerif i jedan za Bordo - ali teško da za Vujadina Savića ima dražeg gola od poslednjeg, protiv Backe u pobedi 3:1. Bio je to njegov dugo… »
Partizan pobedio Čukarički posle preokreta
Danas 03.04.2019
Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu Čukarički sa 3:2 u poslednjoj utakmici 29. kola Super lige Srbije. Derbi kola na stadionu Partizana pred oko 1.000 gledalaca pripao je domaćinu i to pošto su viđena dva preokreta. Prvo je preokrenuo… »
Video bambi izveo iz “tunela”: Partizan u Humskoj savladao Čukarički posle preokreta
Večernje novosti 03.04.2019
“Brđani” vodili do 73. minuta, ali je Zoran Tošić doneo crno-belima tri boda i treće mesto na tabeli. MIRISALO je na novi debakl Partizana, peti uzastopni, a onda je Zoran Tošić uzeo stvari u svoje ruke i izvukao svoj tim iz “tunela” u kojem se nalazio… »
Zvezda sigurna na gostovanju protiv Bačke
Danas 03.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima Bačku sa 3:1 u 29. kolu Super lige Srbije. Crveno-beli su na gostovanju u Bačkoj Palanci, pred punim tribinama lokalnog stadiona, bez većih problema upisali novi trijumf. Ekipa Vladana Milojevića do… »
Vesti dana »
Jokić nije morao ni da se oznoji, a upisao novi tripl-dabl: Denver melje redom – deseta u nizu i poruka celoj ligi!
Hot sport pre 23 minutajoš 21 povezana
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Serbian News Media pre 13 minutajoš 15 povezanih
Izrael gađa Liban, Iran zatvorio Ormuski moreuz, primirje samo na papiru
BBC News pre 8 minutajoš 13 povezanih
Vučić danas nastavlja konsultacije o prevremenim izborima, razgovara i sa matičnom strankom
Beta pre 43 minutajoš 8 povezanih
Stanje na granicama: Teretnjaci čekaju i do osam sati, za putnička vozila nema zadržavanja
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih