Повезане вести
Савић скинуо проклетство: Гол посвећујем породици и куму Тодору
Вечерње новости 04.04.2019
Надам се да ми је ово само први у низу, мада сам на терену задужен да не примимо гол, то ми је битније – рекао је Звездин капитен. Име Вујадина Савића коначно се нашло у рубрици "стрелци за Црвену звезду". После 75 утакмица у… »
Тошић задовољан головима и победом Партизана
Бета 04.04.2019
Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је данас да је срећан због два гола које је постигао против Чукаричког и да су старији играчи показали да могу много да дају екипи. "Јако сам срећан због голова. Ово ми је требало. Имао сам… »
Савић о првенцу: А Борјан говорио да ће пре мене бити стрелац
Спортски журнал 04.04.2019
Фудбалери Црвене звезде победом 3:1 над екипом Бачке наставили су низ без пораза. Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Вујадин Савић изјавио је да је било крајње време да постигне првенац у дресу матичног клуба после 75 утакмица… »
"Године су само: Број!" Зоран Тошић, режисер преокрета Партизана: Веровали смо и док смо губили!
Спортал блиц 04.04.2019
Фудбалери Партизана савладали су Чукарички са 3:2 на свом терену у утакмици 29. кола Суперлиге Србије, а најзаслужнији за тријумф био је Зоран Тошић који је постигао два гола и преокренуо резултат у другом полувремена. Он је… »
Тошић као у млађим данима: Године су само број!
Мондо 04.04.2019
"И те како имамо још много тога да покажемо", тврди искусни везиста Партизана када говори о најстаријима у тиму. Негативна серија Партизана од четири узастопна пораза, а пет утакмица без победе у Суперлиги, прекинута је у среду… »
Савић: Било је време да и ја затресем мрежу
Н1 Инфо 04.04.2019
Фудбалери Црвене звезде победом 3:1 над екипом Бачке наставили су низ без пораза. Меч ће посебно упамтити Вујадин Савић, који је постигао првенац у црвено-белом дресу. "Пресрећан сам, првенствено због победе, а онда наравно и… »
Ово је требало ''Бамбију''!
Спортске.нет 04.04.2019
Хоће ли тако наставити и у плеј-офу? После суморног почетка пролећа и четири пораза у низу у домаћем шампионату, Партизан је јуче коначно успео да обрадује своје навијаче и после преокрета на свом терену савлада екипу Чукаричког… »
Вујадин Савић емотивно о свом првом голу: За кумића!
Мондо 04.04.2019
Штопер Црвене звезде коначно дочекао првенац у црвено-белом дресу. До јуче их је у каријери дао пет - четири за Шериф и један за Бордо - али тешко да за Вујадина Савића има дражег гола од последњег, против Бацке у победи 3:1… »
Партизан победио Чукарички после преокрета
Данас 03.04.2019
Фудбалери Партизана победили су вечерас на свом терену Чукарички са 3:2 у последњој утакмици 29. кола Супер лиге Србије. Дерби кола на стадиону Партизана пред око 1.000 гледалаца припао је домаћину и то пошто су виђена два… »
Видео бамби извео из “тунела”: Партизан у Хумској савладао Чукарички после преокрета
Вечерње новости 03.04.2019
“Брђани” водили до 73. минута, али је Зоран Тошић донео црно-белима три бода и треће место на табели. МИРИСАЛО је на нови дебакл Партизана, пети узастопни, а онда је Зоран Тошић узео ствари у своје руке и извукао свој тим из… »
Звезда сигурна на гостовању против Бачке
Данас 03.04.2019
Фудбалери Црвене звезде победили су данас у гостима Бачку са 3:1 у 29. колу Супер лиге Србије. Црвено-бели су на гостовању у Бачкој Паланци, пред пуним трибинама локалног стадиона, без већих проблема уписали нови тријумф. Екипа… »
Вести дана »

Вилагош: Дала сам све од себе, али нисам успела да поновим хитац из квалификација
РТС пре 52 минутајош 26 повезаних