Повезане вести

Савић скинуо проклетство: Гол посвећујем породици и куму Тодору

Савић скинуо проклетство: Гол посвећујем породици и куму Тодору

Вечерње новости 04.04.2019
Надам се да ми је ово само први у низу, мада сам на терену задужен да не примимо гол, то ми је битније – рекао је Звездин капитен. Име Вујадина Савића коначно се нашло у рубрици "стрелци за Црвену звезду". После 75 утакмица у… »
Тошић задовољан головима и победом Партизана

Тошић задовољан головима и победом Партизана

Бета 04.04.2019
Фудбалер Партизана Зоран Тошић рекао је данас да је срећан због два гола које је постигао против Чукаричког и да су старији играчи показали да могу много да дају екипи. "Јако сам срећан због голова. Ово ми је требало. Имао сам… »
Савић о првенцу: А Борјан говорио да ће пре мене бити стрелац

Савић о првенцу: А Борјан говорио да ће пре мене бити стрелац

Спортски журнал 04.04.2019
Фудбалери Црвене звезде победом 3:1 над екипом Бачке наставили су низ без пораза. Одбрамбени фудбалер Црвене звезде Вујадин Савић изјавио је да је било крајње време да постигне првенац у дресу матичног клуба после 75 утакмица… »
"Године су само: Број!" Зоран Тошић, режисер преокрета Партизана: Веровали смо и док смо губили!

"Године су само: Број!" Зоран Тошић, режисер преокрета Партизана: Веровали смо и док смо губили!

Спортал блиц 04.04.2019
Фудбалери Партизана савладали су Чукарички са 3:2 на свом терену у утакмици 29. кола Суперлиге Србије, а најзаслужнији за тријумф био је Зоран Тошић који је постигао два гола и преокренуо резултат у другом полувремена. Он је… »
Тошић као у млађим данима: Године су само број!

Тошић као у млађим данима: Године су само број!

Мондо 04.04.2019
"И те како имамо још много тога да покажемо", тврди искусни везиста Партизана када говори о најстаријима у тиму. Негативна серија Партизана од четири узастопна пораза, а пет утакмица без победе у Суперлиги, прекинута је у среду… »
Савић: Било је време да и ја затресем мрежу

Савић: Било је време да и ја затресем мрежу

Н1 Инфо 04.04.2019
Фудбалери Црвене звезде победом 3:1 над екипом Бачке наставили су низ без пораза. Меч ће посебно упамтити Вујадин Савић, који је постигао првенац у црвено-белом дресу. "Пресрећан сам, првенствено због победе, а онда наравно и… »
Ово је требало ''Бамбију''!

Ово је требало ''Бамбију''!

Спортске.нет 04.04.2019
Хоће ли тако наставити и у плеј-офу? После суморног почетка пролећа и четири пораза у низу у домаћем шампионату, Партизан је јуче коначно успео да обрадује своје навијаче и после преокрета на свом терену савлада екипу Чукаричког… »
Вујадин Савић емотивно о свом првом голу: За кумића!

Вујадин Савић емотивно о свом првом голу: За кумића!

Мондо 04.04.2019
Штопер Црвене звезде коначно дочекао првенац у црвено-белом дресу. До јуче их је у каријери дао пет - четири за Шериф и један за Бордо - али тешко да за Вујадина Савића има дражег гола од последњег, против Бацке у победи 3:1… »
Партизан победио Чукарички после преокрета

Партизан победио Чукарички после преокрета

Данас 03.04.2019
Фудбалери Партизана победили су вечерас на свом терену Чукарички са 3:2 у последњој утакмици 29. кола Супер лиге Србије. Дерби кола на стадиону Партизана пред око 1.000 гледалаца припао је домаћину и то пошто су виђена два… »
Видео бамби извео из “тунела”: Партизан у Хумској савладао Чукарички после преокрета

Видео бамби извео из “тунела”: Партизан у Хумској савладао Чукарички после преокрета

Вечерње новости 03.04.2019
“Брђани” водили до 73. минута, али је Зоран Тошић донео црно-белима три бода и треће место на табели. МИРИСАЛО је на нови дебакл Партизана, пети узастопни, а онда је Зоран Тошић узео ствари у своје руке и извукао свој тим из… »
Звезда сигурна на гостовању против Бачке

Звезда сигурна на гостовању против Бачке

Данас 03.04.2019
Фудбалери Црвене звезде победили су данас у гостима Бачку са 3:1 у 29. колу Супер лиге Србије. Црвено-бели су на гостовању у Бачкој Паланци, пред пуним трибинама локалног стадиона, без већих проблема уписали нови тријумф. Екипа… »

Вести дана »

Какву поруку шаље војна парада у Београду

Какву поруку шаље војна парада у Београду

BBC News пре 53 минутајош 133 повезане
Кашњења на европским аеродромима због сајбер напада

Кашњења на европским аеродромима због сајбер напада

Данас пре 28 минутајош 28 повезаних
Вилагош осма на Светском првенству у Токију

Вилагош осма на Светском првенству у Токију

Спортски журнал пре 2 минутајош 39 повезаних
Сунчан и топао викенд

Сунчан и топао викенд