Повезане вести
Одговор Ивице Дачића Британцима због препоруке грађанима да не иду на север Косова: И ја упозоравам наше да не путују код…
Телеграф 04.04.2019
- Намерно сам циничан, јер када неко поред терориста, кољача и злочинаца у Приштини говори да је криминал на северу Косова, то је лаж - рекао је министар спољних послова Србије. Министар спољних послова Србије Ивица Дачић… »
Београд на Косову неће дозволити сценарио попут "олује"! Харадинај главни разлог блокаде дијалога!
Србија данас 04.04.2019
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић изјавио је да не може да каже какве су шансе да дође до договора с Приштином, јер то, пре свега зависи од притиска међународне заједнице на привремене косовске институције. Он је рекао… »
Препоручујем Србима да не путују у Британију! Дачић одговорио на препоруку Лондона да њихови грађани не иду на КиМ!
Србија данас 04.04.2019
Шеф српске дипломатије Ивица Дачиц́ реаговао је на препоруку званичног Лондона грађанима Велике Британије да не путују на Север Косова. - Ја препоручујем Србима да не путују у Велику Британију док је тамо овај политички хаос… »
Вести дана »

МУП демантовао да је полиција ухапшеног студента везала за болнички кревет у КБЦ Земун
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

У Србији за 12 сати букнуло 620 пожара: Повређена два ватрогасца и четири грађанина
Блиц пре 13 минутајош 1 повезана

Електродистрибуција Србије искључила неке далеководе због невремена и пожара
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сенат Универзитета у Београду усвојио календар уписа за сва три уписна рока: Ево када је први
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане