Povezane vesti

Oglasila se Biljana Dragojević nakon priče da je Mungos hteo da bije nju i subotićku: To nije tačno, Aleksandra…

Oglasila se Biljana Dragojević nakon priče da je Mungos hteo da bije nju i subotićku: To nije tačno, Aleksandra…

Kurir 04.04.2019
Aleksandra Subotić otkrila je da su ona i nesuđena svekrva Biljana Dragojević zbog Davida Dragojevića umalo dobile batine od njegovog pijanog očuha Mungosa! Starleta iz Kaluđerice je rešila da otkrije Davidu kako je ugrozio život svoje majke zato… »
Neka p*še k*rac svi! Uništio sam sebi život: David Dragojević jecao pred Anom Korać i za sve krivi samo jednu osobu…

Neka p*še k*rac svi! Uništio sam sebi život: David Dragojević jecao pred Anom Korać i za sve krivi samo jednu osobu…

Kurir 04.04.2019
David Dragojević u popunom je rasulu otkako se u rijaliti vratila njegova bivša verenica Aleksandra Subotić. Osamio se u izolaciju, legao, a kada mu se pridružila Ana Korać žalio se da mu je život totalno uništen i počeo je da plače. "Više ne… »
Subotićka otkrila strogo čuvanu tajnu: Mungos polupijan 2 sata pretio Davidovoj majci i meni da će nas ubiti, slupao joj…

Subotićka otkrila strogo čuvanu tajnu: Mungos polupijan 2 sata pretio Davidovoj majci i meni da će nas ubiti, slupao joj…

Kurir 04.04.2019
Aleksandra Subotić nije mogla da ćuti i rekla je za Davida da u životu nije bila sa glupljim dečkom od njega, a zatim je otkrila šta se dešavalo u domu Dragojevića kada je David imao poziv sa majkom u koji se umešao njegov očuh. "Mislim da Ana i… »
Zadruga 2: Ana se igra! Ostaviće Davida! Stanija im prognozira kraj! (VIDEO)

Zadruga 2: Ana se igra! Ostaviće Davida! Stanija im prognozira kraj! (VIDEO)

Svet plus 04.04.2019
Na sva pitanja koja zanimaju publiku, odgovarali su učesnici rijalitija "Zadruga 2". Starleta ne veruje u njihovu ljubav, da li tako misli ili priželjkuje, tek Stanija im prognozira brzi kraj ljubavi. Ana Korać se igra, ostaviće Davida. Čudna mi je… »
Zadruga 2: Aleksandra tvrdi kako je Mungos hteo da prebije Biljanu Dragojević! (VIDEO)

Zadruga 2: Aleksandra tvrdi kako je Mungos hteo da prebije Biljanu Dragojević! (VIDEO)

Svet plus 04.04.2019
Drama u kući Dragojevića! Subotićeva je u rijalitiju "Zadruga 2" ispričala šta se dešavalo nakon poziva koji je David imao sa majkom. Aleksandra tvrdi kako je Mungos hteo da prebije Biljanu Dragojević! Lepi Mića dobio je pitanje zbog čega… »
Zadruga 2: Staniji nije jasno zašto Mića štiti Anu Korać! (VIDEO)

Zadruga 2: Staniji nije jasno zašto Mića štiti Anu Korać! (VIDEO)

Svet plus 04.04.2019
Ovo dvoje učesnika su se u nekoliko navrata u toku noći svađali pred kamerama rijalitija "Zadruga 2". Starleta je dobila pitanje pa otkrila da je zbunjena... Staniji nije jasno zašto Mića toliko štiti Anu Korać! U dobro poznatom terminu, u Belu… »

Vesti dana »