Povezane vesti
Dodik ne isključuje proglašenje nezavisnosti Republike Srpske: Mislim da je to sasvim racionalno
Telegraf 04.04.2019
- Kako god to neko u koji kontekst stavljao, mislim da je to sasvim racionalno - ponovio je Dodik. Prededavajući Predsedništva BiH iz Republike Srpske, Milorad Dodik, apeluje na političke lidere da se pet meseci nakon opštih izbora što pre formira… »
Dodik: Nije isključena mogućnost da se u budućnosti proglasi nezavisnost RS
Večernje novosti 04.04.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nije isključena mogućnost da u budućnosti bude proglašena nezavisnost Republike Srpske. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nije isključena mogućnost da u… »
Sputnik 04.04.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik apeluje na političke lidere da se pet meseci nakon opštih izbora što pre formira vlast u toj državi. „Znate li vi kakva bi to politička bomba bila da smo mi u decembru pokazali svetu da smo završili… »
Novi magazin 04.04.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da nije isključena mogućnost da u budućnosti bude proglašena nezavisnost Republike Srpske. "Ja u budućnosti ne mogu da isključim bilo kakva kretanja, pa čak i proglašenje… »
Dodik ne isključuje mogućnost nezavisne Republike Srpske
N1 Info 04.04.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da nije isključena mogućnost da u budućnosti bude proglašena nezavisnost Republike Srpske. "Ja u budućnosti ne mogu da isključim bilo kakva kretanja, pa čak i proglašenje nezavisnosti… »
Dodik: Apelujem da se formira vlast
Vesti online 04.04.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik apeluje na političke lidere da se pet meseci nakon opštih izbora što pre formira vlast u toj državi. - Znate li vi kakva bi to politička bomba bila da smo mi u decembru pokazali svetu da smo završili… »
Na scen je uzurpacija prava: Dodik: Da smo formirali Savet ministara BiH to bi bila politička bomba
Blic 04.04.2019
Znate li vi kakva bi to politička bomba bila da smo mi u decembru pokazali svetu da smo završili Savet ministara, kao što je jednako loša da nakon pet meseci to nismo uradili, tvrdi u intervjuu „Jedan” BHT predsedavajući Predsedništva BiH… »
Apel Dodika: Krajnje je vreme je da se posle pet meseci od opštih izbora formira vlast u BiH!
Kurir 04.04.2019
Prededavajući Predsedništva BiH iz Republike Srpske, Milorad Dodik, apeluje na političke lidere da se pet meseci nakon opštih izbora što pre formira vlast u toj državi. "Znate li vi kakva bi to politička bomba bila da smo mi u decembru pokazali… »
Vesti dana »
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Petković: Kurti kampanju počeo pretnjama Srbima nepostojećom vojskom i policijom
Blic pre 1 satjoš 1 povezana