Povezane vesti
Da li će u Novom Sadu 12. aprila biti održan i protest „1 od 5 miliona“ i Vučićev miting?
Danas 04.04.2019
Tea Vukadin: Demonstranti neće odustati Odluka o pomeranju ili ne mitinga SNS 12. aprila u Novom Sadu biće doneta ne zbog bezbednosti i političke odgovornosti već u zavisnosti od procene šta više marketinški odgovara vlasti, smatra potpredsednica… »
Vučević najavio pomeranje mitinga u Novom Sadu
Danas 03.04.2019
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević objavio je na svom tviter nalogu fotografiju, na kojoj je kao datum skupa podrške kampanji „Budućnost Srbije“ u Novom Sadu naveden 11. april. On je na svom tviter nalogu napisao „Novi Sad je omladinska… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 14 minutajoš 54 povezane
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 14 minutajoš 41 povezana
Stojmenović (ZLF) pre sednice Skupštine Beograda sto predsedavajućeg polila crvenom bojom
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Putin sprema "satanu", uništitelja kontinenata?! Moćni "Sarmat" se stavlja u stanje borbene pripravnosti? Svet u strahu od sledećeg poteza Rusije (foto, video)
Kurir pre 8 minutajoš 19 povezanih
Policija legitimisala aktivistu Dejana Atanackovića zbog prosipanja šuta „Milenijum tima“
N1 Info pre 44 minutajoš 9 povezanih