Povezane vesti
Pacijent upaljačem izazvao požar u kojem su stradali bolesnici: Hteo da ošteti bezbednosni mehanizam pa izazvao tragediju!
Kurir 04.04.2019
Istraga slovenačke policije utvrdila je da je požar koji je krajem januara ove godine izbio u Opštoj bolnici u Jesenicama, u kome je stradalo troje pacijenata, izazvao pacijent koji je koristio upaljač, najverovatnije kako bi njime oštetio bezbednosni… »
Pacijent upaljačem zapalio sobu, troje mrtvih
Mondo 04.04.2019
Istraga slovenačke policije utvrdila je da je požar koji je krajem januara ove godine izbio u Opštoj bolnici u Jesenicama, u kome je stradalo troje pacijenata, izazvao pacijent. Foto: Mondo/Goran Sivački Pacijent je koristio upaljač, najverovatnije kako… »
Slovenija: Pacijent upaljačem izazvao požar u bolnici, troje mrtvih
RTV 04.04.2019
JESENICE - Istraga slovenačke policije utvrdila je da je požar koji je krajem januara ove godine izbio u Opštoj bolnici u Jesenicama, u kome je stradalo troje pacijenata, izazvao pacijent koji je koristio upaljač, najverovatnije kako bi njime oštetio… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Haos u Skupštini Novog Sada: Pogačara napali naprednjaci kad je pokušao da priđe gradonačeniku
Nova pre 35 minutajoš 60 povezanih

Nova pravila za organsku proizvodnju: Detaljne provere, strože kontrole i registar proizvođača
N1 Info pre 2 satajoš 15 povezanih

MSP: Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Danas pre 4 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 2 satajoš 67 povezanih