Povezane vesti
Nesreća kod Kikinde: Povređeni dečak malo bolje, diše bez aparata, vozač zadržan u policiji
Večernje novosti 04.04.2019
Tibor N. (14) se oporavlja posle udesa na putu Kikinda - Iđoš. Ima edem mozga, prelom butne kosti i kontuziju pluća. BICIKLISTA Tibor N. (14), koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći u utorak oko 20 sati, na putu Kikinda - Iđoš, još je u… »
"Marjan je pao i prestao da diše, moj brat je odleteo u kanal": Ispovest tinejdžera koji je gledao druga kako umire nakon…
Blic 04.04.2019
"Kad nas je auto udario, Marijan je odmah pao i prestao da diše. Mog brata Tibora automobil je bacio u kanal. Oni su bili na istom biciklu, a ja sam iza njih gurao svoj, jer mi je pukla guma. Auto je najpre udario u njih, onda je pošao malo tamo-vamo… »
Tuga i strepnja nakon teške nesreće kod Kikinde: Marijana (14) sahranjuju, njegov vršnjak skinut sa respiratora
Kurir 04.04.2019
Zdravstveno stanje teško povređenog dečaka T.N. (14) iz Kikinde nešto je bolje, ali se on i dalje nalazi u teškom opštem stanju. U košmarnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak uveče, nešto posle 20 sati, poginuo je Marijan P. (14)… »
Ispovest dečaka koji je preživeo udes kod Kikinde Marijan nije disao a Tibor je plakao
Večernje novosti 03.04.2019
Kristijan N. (16) o nesreći na putu Iđoš - Kikinda, u kojoj je automobil pokosio njega i još dvojicu dečaka. Vozač Dušan Š. je proverio da li se Tibor guši, pa pozvao pomoć. NAJPRE je udario u njih, onda je malo skrenuo pa zakačio mene. Ja sam… »
Vesti dana »
Završen veliki protest studenata „Nećete nas gaziti!“ ispred Tužilaštva u Beogradu zbog povređivanja studentkinje na blokadi (VIDEO/FOTO)
Danas pre 1 satjoš 94 povezane
„To je bila moja akademska i građanska dužnost“: Asistent koji je usred RTS dnevnika pružio podršku studentima
Nova pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić pozvao na smanjenje tenzija posle današnjih incidenata u Beogradu i Novom Sadu
Beta pre 36 minutajoš 54 povezane
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 7 satijoš 41 povezana
JUKOM: MUP mora da obezbedi skupove studenata, odgovorni kao i vozač koji je povredio studentkinju
Beta pre 1 satjoš 44 povezane