Повезане вести

Несрећа код Кикинде: Повређени дечак мало боље, дише без апарата, возач задржан у полицији

Несрећа код Кикинде: Повређени дечак мало боље, дише без апарата, возач задржан у полицији

Вечерње новости 04.04.2019
Тибор Н. (14) се опоравља после удеса на путу Кикинда - Иђош. Има едем мозга, прелом бутне кости и контузију плућа. БИЦИКЛИСТА Тибор Н. (14), који је тешко повређен у саобраћајној несрећи у уторак око 20 сати, на путу Кикинда -… »
"Марјан је пао и престао да дише, мој брат је одлетео у канал": Исповест тинејџера који је гледао друга како умире након…

"Марјан је пао и престао да дише, мој брат је одлетео у канал": Исповест тинејџера који је гледао друга како умире након…

Блиц 04.04.2019
"Кад нас је ауто ударио, Маријан је одмах пао и престао да дише. Мог брата Тибора аутомобил је бацио у канал. Они су били на истом бициклу, а ја сам иза њих гурао свој, јер ми је пукла гума. Ауто је најпре ударио у њих, онда је… »
Туга и стрепња након тешке несреће код Кикинде: Маријана (14) сахрањују, његов вршњак скинут са респиратора

Туга и стрепња након тешке несреће код Кикинде: Маријана (14) сахрањују, његов вршњак скинут са респиратора

Курир 04.04.2019
Здравствено стање тешко повређеног дечака Т.Н. (14) из Кикинде нешто је боље, али се он и даље налази у тешком општем стању. У кошмарној саобраћајној несрећи која се догодила у уторак увече, нешто после 20 сати, погинуо је… »
Исповест дечака који је преживео удес код Кикинде Маријан није дисао а Тибор је плакао

Исповест дечака који је преживео удес код Кикинде Маријан није дисао а Тибор је плакао

Вечерње новости 03.04.2019
Кристијан Н. (16) о несрећи на путу Иђош - Кикинда, у којој је аутомобил покосио њега и још двојицу дечака. Возач Душан Ш. је проверио да ли се Тибор гуши, па позвао помоћ. НАЈПРЕ је ударио у њих, онда је мало скренуо па… »

Вести дана »