Povezane vesti

Vučić o albanskim vojnicima na severu "Ako KFOR ne bude obavljao svoj posao, ima ko hoće"

Vučić o albanskim vojnicima na severu "Ako KFOR ne bude obavljao svoj posao, ima ko hoće"

Press 05.04.2019
Ja sam se zaprepastio komentarima kojima su neki pokušali da opravdaju svoje jučerašnje nassilje, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom jučerašnjeg incidenta ispred Skupštine grada Beograda. Foto:Blic - Šta će tamo Boško Obradović… »
Vučić o albanskim vojnicima na severu: "Ako KFOR ne bude obavljao svoj posao, ima ko hoće"

Vučić o albanskim vojnicima na severu: "Ako KFOR ne bude obavljao svoj posao, ima ko hoće"

Blic 05.04.2019
Ja sam se zaprepastio komentarima kojima su neki pokušali da opravdaju svoje jučerašnje nasilje, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom jučerašnjeg incidenta ispred Skupštine grada Beograda. - Oni su rekli da su hteli nešto da predaju… »
Vučić: Neki rade za istoriju, a neki da pune džepove; Postaraćemo se da ljudi u Trampovoj administraciji dobro pogledaju ko…

Vučić: Neki rade za istoriju, a neki da pune džepove; Postaraćemo se da ljudi u Trampovoj administraciji dobro pogledaju ko…

Večernje novosti 05.04.2019
Aleksandar Vučić ponovio je da institucije Srbije neće dozvoliti nasilje pojedinaca iz opozicije koji, kako im se smanjuje broj pristalica, sve češće izazivaju nerede i primenjuju nasilje. PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je u petak… »

Vesti dana »