Повезане вести

Вучић о албанским војницима на северу "Ако КФОР не буде обављао свој посао, има ко хоће"

Вучић о албанским војницима на северу "Ако КФОР не буде обављао свој посао, има ко хоће"

Пресс 05.04.2019
Ја сам се запрепастио коментарима којима су неки покушали да оправдају своје јучерашње нассиље, каже председник Србије Александар Вучић поводом јучерашњег инцидента испред Скупштине града Београда. Фото:Блиц - Шта ће тамо… »
Вучић о албанским војницима на северу: "Ако КФОР не буде обављао свој посао, има ко хоће"

Вучић о албанским војницима на северу: "Ако КФОР не буде обављао свој посао, има ко хоће"

Блиц 05.04.2019
Ја сам се запрепастио коментарима којима су неки покушали да оправдају своје јучерашње насиље, каже председник Србије Александар Вучић поводом јучерашњег инцидента испред Скупштине града Београда. - Они су рекли да су хтели… »
Вучић: Неки раде за историју, а неки да пуне џепове; Постараћемо се да људи у Трамповој администрацији добро погледају ко је…

Вучић: Неки раде за историју, а неки да пуне џепове; Постараћемо се да људи у Трамповој администрацији добро погледају ко је…

Вечерње новости 05.04.2019
Александар Вучић поновио је да институције Србије неће дозволити насиље појединаца из опозиције који, како им се смањује број присталица, све чешће изазивају нереде и примењују насиље. ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао… »

Вести дана »