Povezane vesti
Pacoli: Provokacije protiv Kosova na samitu u Beogradu
Slobodna Evropa 05.04.2019
Zamenik premijera Kosova i šef diplomatije Behdžet Pacoli osudio je, kako je rekao, provokacije na račun Kosova na Digitalnom samitu u Beogradu. Ovom samitu prisustvuje i delegacija sa Kosova, koju predvodi ministar ekonomskog razvoja Valjdrin Luka… »
Pacoli: Srbija nastavlja destruktivno i agresivno ponašanje prema Kosovu
Novi magazin 05.04.2019
Zamenik premijera i ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli izajvio je danas da je zabrinut zbog nastavka, kako je rekao, "destruktivnog i agresivnog ponašanja Srbije" kada je tokom Samita za Zapadni Balkan u Beogradu jedna osoba iz publike… »
Pacoli poziva EU da "disciplinuje Srbiju"
Vesti online 05.04.2019
Kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli optužio je organizatore "Digitalnog samita" u Beogradu da su se pokazali "desktruktivno" prema učesnicima iz Prištine. Pacoli je na konferenciji za novinare rekao da učesnicima skupa iz Prištine nije dato… »
Pacoli: Destruktivno i agresivno ponašanje prema Kosovu na samitu u Beogradu
N1 Info 05.04.2019
Zamenik premijera i ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli izajvio je da je zabrinut zbog nastavka, kako je rekao, "destruktivnog i agresivnog ponašanja Srbije" kada je tokom Digitalnog samita za Zapadni Balkan u Beogradu jedna osoba iz publike… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 25 povezanih
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
BLOG UŽIVO Siniša Mali o rebalansu budžeta uoči izbora: Ako usvojimo zakon, posebna pomoć za penzionere, borce, korisnike socijalne pomoći
Nova pre 7 minutajoš 16 povezanih
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, kamioni na Batrovcima čekaju tri sata
Serbian News Media pre 36 minutajoš 15 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih