Повезане вести
Зидан оштро одговорио антићу: Жао ми је таквих људи!
Хот спорт 05.04.2019
Тренер славног клуба одговорио је некадашњем селектору ‘орлова’. Велику пажњу шпанске јавности привукла је изјава Радомира Антића да Лука Модрић није заслужио Златну лопту. Некадашњи селектор наше земље замерио је Модрићу… »
Зидан ударио по Антићу: "Жалим га због..."
Спортал блиц 05.04.2019
Тренер Реал Мадрида Зинедин Зидан одговорио је српском стручњаку Радомиру Антићу поводом његових коментара да Лука Модрић није заслужио да добије Златну лопту. - Жао ми је оних који причају такве ствари. Модрић је заслужио и… »
Тешке речи, Зидан без поштовања према Радомиру Антићу!
Спортске.нет 05.04.2019
Два тотално супротна мишљења имају Зинедин Зидан и Радомир Антић. Српски стручњак је искуснији од Зинедина Зидана, али је француски стручњак освојио три узастопна наслова шампиона Европе са Реал Мадридом. Ко је у праву? Ради… »
Зашто је Зинедину Зидану жао Радомира Антића...
Мондо 05.04.2019
"Жао ми је људи који говоре тако нешто. Модрић је заслужио 'Златну лопту'", одговор је Зинедина Зидана на тврдње Радомира Антића да Модрић није заслужио престижно признање. Бивши селектор Србије и једини тренер који је у… »
Антић: Модрићева "Златна лопта" нема смисла
Вести онлине 05.04.2019
Српски фудбалски тренер Радомир Антић критиковао је хрватску звезду Луку Модрића. Антић је као тренер водио бројне шпанске клубове: Реал Мадрид, Барселону и Атлетико Мадрид, а један од највећих успеха у каријери остварио је када… »
Вести дана »
Скуп подршке Дијани Хрки и вечерас у Новом Саду, грађани Земуна пешаче до Народне скупштине
Машина пре 38 минутајош 75 повезаних
Амбасадор ЕУ је у зграду Скупштине јуче ушао на споредни улаз: Јачи симбол односа власти према Унији нам не треба
Данас пре 2 сатајош 29 повезаних
Ђоковић корак ближи трону: Португалац намучио Новака у првом сету, српски ас након тога доминирао!
Хот спорт пре 32 минутајош 35 повезаних