Povezane vesti
Traže da zbog lažnog bolovanja sledi otkaz
Radio 021 06.04.2019
Predložene izmene Zakona o radu predviđaju da poslodavci mogu dati otkaz zaposlenima koji otvaraju lažna bolovanja, kojih je u ovom trenutku, kako se procenjuje, oko 30.000 na godišnjem nivou. Kako piše Nova ekonomija, rezultati kontrole koju je prošle… »
Za lažna bolovanja - otkaz?
RTV 06.04.2019
BEOGRAD - Najavljene izmene Zakona o radu predviđaju da poslodavci mogu dati otkaz zaposlenima koji otvaraju lažna bolovanja, a kojih je u ovom trenutku, kako se procenjuje, oko 30.000 na godišnjem nivou, objavila je u aprilskom izdanju Nova ekonomija… »
Lažna bolovanja kažnjavaće se otkazom?
N1 Info 06.04.2019
Najavljene izmene Zakona o radu predviđaju da poslodavci mogu dati otkaz zaposlenima koji otvaraju lažna bolovanja, a kojih je u ovom trenutku oko 30.000 na godišnjem nivou, piše u aprilskom izdanju Nove ekonomije. Rezultati kontrole koje je prošle… »
Vesti dana »

Marija Vasić: Trebaće mi neko vreme da se naviknem da mogu slobodno da hodam ulicom posle sedam meseci
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih

Georgiev: Pevaće Vučić Ursuli - "I kad me svi zaborave, nemoj ti, ruku pruži mi"
N1 Info pre 52 minutajoš 50 povezanih

Otkriveni detalji razgovora Putina i al-šare: Evo šta sirijski predsednik i bivši vođa džihadista i pobunjenika traži od ruskog kolege (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 32 povezane

Mirka Vasiljević se nije pojavila u tužilaštvu Evo zbog čega je glumica izostala sa saslušanja povodom afere reketiranja Vujadina Savića
Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih

"Predao sam pismo da Srbija bude izuzeta od novih carina za čelik!" Vučić sa Ursulom fon der Lajen: Nadam se da ćemo imati podršku EU
Blic pre 18 minutajoš 87 povezanih