Povezane vesti
Netanjahu: Rekao sam Trampu da neću evakuisati nijedno jevrejsko naselje
N1 Info 06.04.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je jasno rekao predsedniku SAD Donaldu Trampu da nije spreman da evakuiše "nijednu osobu" ni iz jednog jevrejskog naselja na Zapadnoj obali. Netanjahu je na novinarsko pitanje da li zna detalje Trampovog… »
Netanjahu: Rekao sam Trampu da neću evakuisati nijedno jevrejsko naselje
Danas 06.04.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da je jasno rekao predsedniku SAD Donaldu Trampu da nije spreman da evakuiše „nijednu osobu“ ni iz jednog jevrejskog naselja na Zapadnoj obali. Netanjahu je na novinarsko pitanje da li zna detalje Trampovog… »
Vesti dana »

Noć ispred SNS prostorija u Nišu: Kordon, jaja i burne reakcije građana na nasilje u Novom Sadu
Južne vesti pre 5 satijoš 19 povezanih

Skandal u Rigi: Organizatori meča zabranili obeležja Srbije na stadionu! Nadal otvorio dušu o rivalstvu sa đokovićem: „Kada su se pojavili problemi izgubio sam samopouzdanje u kretanju“
Hot sport pre 8 minutajoš 24 povezane

Juriš na polufinale EP: Evo gde možete da pratite sudar Srbije i Finske na Evrobasketu! Šejn larkin spomenuo orlove posle švedske: „Nećemo uvek šutirati savršeno kao protiv Srbije“
Hot sport pre 53 minutajoš 55 povezanih

"Ovde su sada policajci prisutni, niko nikoga ne dira": Rektor novosadskog univerziteta: "Nije bilo ničeg ružnog ili represije"
Blic pre 28 minutajoš 16 povezanih