Povezane vesti
Opet ćemo se mi udavati! Ćerka Suzane Mančić se vratila u Srbiju: Voditeljka progovorila o Teodorinom razvodu i čime se sada…
Kurir 06.04.2019
Ćerka Suzane Mančić Teodora nedavno se razvela, a voditeljka je progovorila o tome kako se sada oseća. "Rekla sam joj: "Welcome to Serbia, baby (Dobro došla u Srbiju, dušo)". Ja sam bila tu za nju, da zna da ima gde da se vrati, majku koja sve razume… »
Razvela se prelepa Teodora: Voditeljka prvi put o tome šta je rekla ćerki nakon što se vratila u Srbiju (video)
Blic 06.04.2019
Voditeljka prvi put za „Scenu“ otkriva šta je savetovala naslednicu Teodoru Kunić koja se od bogatog biznismena iz Amerike razvela u januaru ove godine posle godinu dana braka. Jedna od najpoznatijih voditeljki u Srbiji, Suzana Mančić majka je Teodore i… »
Vesti dana »
Ministarka Mesarović se dva puta zahvalila Vučiću zbog struje: Tvrdi da se situacija u Srbiji nastala zbog snega stabilizuje
Nova pre 51 minutajoš 39 povezanih
Vanredna situacija u 10 opština: Sednica Republičkog štaba za vanredne situacije: Ukupno 102 intervencije, evakuisano i spaseno 38 osoba (video)
Blic pre 26 minutajoš 79 povezanih
Provladini skupovi u Iranu: „Iranski ustanak protiv američko-cionističkog terorizma“
Danas pre 26 minutajoš 53 povezane
Posle 100 dana sirova nafta sutra stiže u Srbiju: Ministarka energetike otkrila kad počinje da radi Rafinerija Pančevo
Kurir pre 21 minutajoš 21 povezana
Uhapšena četvorica osumnjičenih koji se terete da su prevarili staricu za skoro 1,5 miliona dinara
N1 Info pre 1 satjoš 20 povezanih