Povezane vesti

Milojevićeve ‘glavobolje’ pred proleter: Trener Zvezde primoran da promeša karte za Proleter

Milojevićeve ‘glavobolje’ pred proleter: Trener Zvezde primoran da promeša karte za Proleter

Hot sport 06.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 30. kola Superlige Srbije sastaće se u nedelju, 7. aprila, od 19 sati na stadionu „Rajko Mitić“ sa ekipom Proletera. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred susret sa… »
Milojević pred Proleter: Ne sviđaju mi se kartoni...

Milojević pred Proleter: Ne sviđaju mi se kartoni...

N1 Info 06.04.2019
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević najavio je izuzetno tešku utakmicu poslednjeg kola ligaškog dela Superlige Srbije protiv Proletera. Crveno-beli dočekuju Novosađane u nedelju od 19 časova na stadionu Rajko Mitić, u duelu koji će biti najava… »
Milojević: Pobeda vredela jedan i po bod, ništa nije gotovo

Milojević: Pobeda vredela jedan i po bod, ništa nije gotovo

Dnevnik 06.04.2019
BEOGRAD: Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević poručio je danas da trka za titulu prvaka Srbije nije gotova, bez obzira što njegov tim ima veliku prednost od devet bodova u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša. "Očekuje nas još sedam… »
Vladan Milojević: I Radnički kandidat za titulu

Vladan Milojević: I Radnički kandidat za titulu

Mondo 06.04.2019
"Nakon podele bodova dolazimo do toga da nam je svaka pobeda u ovoj fazi takmičenja vredela 1,5 bod", kazao je Vladan Milojević pred meč sa Proleterom, poslednji pred plej-of. Još kolo i kraj "preliminarne" faze Superlige! Crvena zvezda u 30. kolu… »
Milojević: Ne sviđa mi se kako su igrači dobijali žute kartone

Milojević: Ne sviđa mi se kako su igrači dobijali žute kartone

Vesti online 06.04.2019
U 30. kolu Superlige fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu dočekuju ekipu Proletera (nedelja, 19h). Trener domaće ekipe Vladan Milojević ističe da nije 100 odsto zadovoljan trenutnim stanjem u timu. - Na poslednjoj utakmici pred podelu bodova… »
Milojević: Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave…

Milojević: Ne sviđa mi se način na koji su neki igrači dobili kartone, već sam govorio o skidanju dresova kod proslave…

Sportski žurnal 06.04.2019
Očekuje nas još sedam utakmica, još 21 bod je u igri kada prođe susret sa Proleterom - naveo je Zvezdin strateg. Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je očekivanja pred susret sa novosadskom ekipom. - Na poslednjoj utakmici… »
Zvezda čeka Proleter, a strateg prvaka otkriva: Milojević: Ne sviđa mi se ono što neki igrači rade...

Zvezda čeka Proleter, a strateg prvaka otkriva: Milojević: Ne sviđa mi se ono što neki igrači rade...

Sportal blic 06.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Proleter u poslednjem 30. kolu ligaškog dela Superlige Srbije, a šef stručnog štaba crveno-belih Vladan Milojević izneo je niz pohvala na račun novosadske ekipe… »
"Prava borba tek predstoji, ali smo fokusirani na ovaj duel": Pavkov obećao uzbudljivu utakmicu Zvezde i Proletera

"Prava borba tek predstoji, ali smo fokusirani na ovaj duel": Pavkov obećao uzbudljivu utakmicu Zvezde i Proletera

Sportal blic 05.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde obezbedili su prvo mesto pred plej-of, ali su silno motivisani da upišu još jednu pobedu pred podelu bodova, kako ističe špic crveno-belih Milan Pavkov. Utakmica protiv Proletera je zakazana za nedelju, od 19 sati na stadionu… »

Vesti dana »