Повезане вести

Милојевићеве ‘главобоље’ пред пролетер: Тренер Звезде приморан да промеша карте за Пролетер

Милојевићеве ‘главобоље’ пред пролетер: Тренер Звезде приморан да промеша карте за Пролетер

Хот спорт 06.04.2019
Фудбалери Црвене звезде у оквиру 30. кола Суперлиге Србије састаће се у недељу, 7. априла, од 19 сати на стадиону „Рајко Митић“ са екипом Пролетера. Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред… »
Милојевић пред Пролетер: Не свиђају ми се картони...

Милојевић пред Пролетер: Не свиђају ми се картони...

Н1 Инфо 06.04.2019
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић најавио је изузетно тешку утакмицу последњег кола лигашког дела Суперлиге Србије против Пролетера. Црвено-бели дочекују Новосађане у недељу од 19 часова на стадиону Рајко Митић, у дуелу… »
Милојевић: Победа вредела један и по бод, ништа није готово

Милојевић: Победа вредела један и по бод, ништа није готово

Дневник 06.04.2019
БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић поручио је данас да трка за титулу првака Србије није готова, без обзира што његов тим има велику предност од девет бодова у односу на другопласирани Раднички из Ниша… »
Милојевић: Не свиђа ми се како су играчи добијали жуте картоне

Милојевић: Не свиђа ми се како су играчи добијали жуте картоне

Вести онлине 06.04.2019
У 30. колу Суперлиге фудбалери Црвене звезде на свом терену дочекују екипу Пролетера (недеља, 19х). Тренер домаће екипе Владан Милојевић истиче да није 100 одсто задовољан тренутним стањем у тиму. - На последњој утакмици пред… »
Владан Милојевић: И Раднички кандидат за титулу

Владан Милојевић: И Раднички кандидат за титулу

Мондо 06.04.2019
"Након поделе бодова долазимо до тога да нам је свака победа у овој фази такмичења вредела 1,5 бод", казао је Владан Милојевић пред меч са Пролетером, последњи пред плеј-оф. Још коло и крај "прелиминарне" фазе Суперлиге! Црвена… »
Милојевић: Не свиђа ми се начин на који су неки играчи добили картоне, већ сам говорио о скидању дресова код прославе голова…

Милојевић: Не свиђа ми се начин на који су неки играчи добили картоне, већ сам говорио о скидању дресова код прославе голова…

Спортски журнал 06.04.2019
Очекује нас још седам утакмица, још 21 бод је у игри када прође сусрет са Пролетером - навео је Звездин стратег. Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић изнео је очекивања пред сусрет са новосадском екипом. - На… »
Звезда чека Пролетер, а стратег првака открива: Милојевић: Не свиђа ми се оно што неки играчи раде...

Звезда чека Пролетер, а стратег првака открива: Милојевић: Не свиђа ми се оно што неки играчи раде...

Спортал блиц 06.04.2019
Фудбалери Црвене звезде у недељу од 19 часова на стадиону "Рајко Митић" дочекују Пролетер у последњем 30. колу лигашког дела Суперлиге Србије, а шеф стручног штаба црвено-белих Владан Милојевић изнео је низ похвала на рачун… »
"Права борба тек предстоји, али смо фокусирани на овај дуел": Павков обећао узбудљиву утакмицу Звезде и Пролетера

"Права борба тек предстоји, али смо фокусирани на овај дуел": Павков обећао узбудљиву утакмицу Звезде и Пролетера

Спортал блиц 05.04.2019
Фудбалери Црвене звезде обезбедили су прво место пред плеј-оф, али су силно мотивисани да упишу још једну победу пред поделу бодова, како истиче шпиц црвено-белих Милан Павков. Утакмица против Пролетера је заказана за недељу, од… »

Вести дана »