Povezane vesti
Jelena Karleuša otkrila ko joj daje snagu: U moru problema i loših ljudi, oni mi daju motiv da se borim (foto)
Večernje novosti 06.04.2019
Jelena Karleuša nakon smrti majke Divne i duže medijske pauze ponovo se vratila svom poslu, a sada se oglasila na društvenim mrežama. Jelena Karleuša nakon smrti majke Divne i duže medijske pauze ponovo se vratila svom poslu, a sada se oglasila na… »
JK poručila: Oni mi daju snagu, ljubav u motiv da se borim
Svet & Skandal 06.04.2019
Jelena Karleuša se posle duže medijske pauze vratila na scenu, a da joj majka i dalje nedostaje priznala je svojim fanovima na društvenim mrežama i zahvalila im na podršci: “U more problema i loših ljudi, ulio se čitav jedan okean onih koji mi daju… »
Jelena Karleuša: "Teško mi je, hvala vam svima"
Mondo 06.04.2019
Pevačica se vratila na društvene mreže gde se obratila pratiocima. Jelena Karleuša se posle duže medijske pauze vratila u javnost. Počela je ponovo da odlazi na snimanja Zvezda Granda gde je članica žirija i da objavljuje fotografije na društvenim… »
Vesti dana »
Veliki saveznik Irana ulazi u rat, lansirao je rakete na Izrael! Pogođena američka vojna baza Princ Sultan u Saudijskoj Arabiji, ranjeno 12 vojnika! (video)
Kurir pre 29 minutajoš 18 povezanih
Pomeranje sata može da bude veoma opasno Letnje računanje vremena može dovesti do srčanog udara ili šloga, evo kako da se zaštitite
Dnevnik pre 24 minutajoš 15 povezanih
Danas testovi iz srpskog jezika i izbornog predmeta: Osmaci nastavljaju polaganje probnog završnog ispita
Mondo pre 49 minutajoš 9 povezanih
Nove tvrdnje sa Filozofskog: UKP odnela i dokumenta koja nisu povezana sa slučajem nastradale studentkinje
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 7 povezanih