Повезане вести
Јелена Карлеуша открила ко јој даје снагу: У мору проблема и лоших људи, они ми дају мотив да се борим (фото)
Вечерње новости 06.04.2019
Јелена Карлеуша након смрти мајке Дивне и дуже медијске паузе поново се вратила свом послу, а сада се огласила на друштвеним мрежама. Јелена Карлеуша након смрти мајке Дивне и дуже медијске паузе поново се вратила свом послу, а… »
ЈК поручила: Они ми дају снагу, љубав у мотив да се борим
Свет & Скандал 06.04.2019
Јелена Карлеуша се после дуже медијске паузе вратила на сцену, а да јој мајка и даље недостаје признала је својим фановима на друштвеним мрежама и захвалила им на подршци: “У море проблема и лоших људи, улио се читав један… »
Јелена Карлеуша: "Тешко ми је, хвала вам свима"
Мондо 06.04.2019
Певачица се вратила на друштвене мреже где се обратила пратиоцима. Јелена Карлеуша се после дуже медијске паузе вратила у јавност. Почела је поново да одлази на снимања Звезда Гранда где је чланица жирија и да објављује… »
Вести дана »
САД има читавих десет прстију! Александра Крунић расположена после пласмана у четвртфинале дубла на Ролан Гаросу
Вечерње новости пре 5 минутајош 50 повезаних
"Да је све нормално, ја бих први био у Лази": Дарко Лазић шокиран ситуацијом Мине Костић - поручио једно
Телеграф пре 30 минутајош 21 повезана
Ухапшен одбегли возач у Нишу: Пијан одбио алкотест, па покушао да подмити саобраћајце
Инсајдер пре 3 сатајош 19 повезаних