Povezane vesti
Jelena Karleuša otkrila ko joj daje snagu: U moru problema i loših ljudi, oni mi daju motiv da se borim (foto)
Večernje novosti 06.04.2019
Jelena Karleuša nakon smrti majke Divne i duže medijske pauze ponovo se vratila svom poslu, a sada se oglasila na društvenim mrežama. Jelena Karleuša nakon smrti majke Divne i duže medijske pauze ponovo se vratila svom poslu, a sada se oglasila na… »
JK poručila: Oni mi daju snagu, ljubav u motiv da se borim
Svet & Skandal 06.04.2019
Jelena Karleuša se posle duže medijske pauze vratila na scenu, a da joj majka i dalje nedostaje priznala je svojim fanovima na društvenim mrežama i zahvalila im na podršci: “U more problema i loših ljudi, ulio se čitav jedan okean onih koji mi… »
Jelena Karleuša: "Teško mi je, hvala vam svima"
Mondo 06.04.2019
Pevačica se vratila na društvene mreže gde se obratila pratiocima. Jelena Karleuša se posle duže medijske pauze vratila u javnost. Počela je ponovo da odlazi na snimanja Zvezda Granda gde je članica žirija i da objavljuje fotografije na… »
Vesti dana »
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Krvavi pir trajao pola sata: Otkriveni jezivi detalji masakra na Cetinju: Ovaj čovek je sprečio Martinovića da ubije Mariju i njeno dete, seo sa ubicom u auto i spasao dva života (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
"Moju žalost stavljam vam na dušu": Da li je Njegoševo prokletsvo sustiglo Cetinje jer njegova poslednja želja nije ispunjena? U dva masakra za dve godine, ubijeno 22 ljudi, zatrte cele porodice (video, foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
‘Povratak iz mrtvih’: Oporavak pevačice kojoj je ljubomorni bivši pucao u glavu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana