Povezane vesti
Dodik: KK “Bosna” u ABA ligi, hoću da pomognem
IndeksOnline 06.04.2019
BANJA LUKA – Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da hoće da učestvuje u spašavanju Košarkaškog kluba “Bosna”, koji je pred gašenjem. On je rekao da je čuo za vest o gašenju i prisetio se imena nekadašnjih… »
Dodik hoće da pomogne KK Bosna koji je pred gašenjem
Telegraf 06.04.2019
"Dođe neki tamo provincijski tim i pobeđuje Bosnu. Hoću da učestvujem u rehabilitaciji Bosne, da bude tim koji će igrati ABA ligu", rekao je Dodik. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da hoće da učestvuje u spašavanju KK… »
Dodik učestvuje u "spasavanju" KK Bosna
RTV 06.04.2019
SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da hoće da učestvuje u spašavanju Košarkaškog kluba "Bosna", koji je pred gašenjem. On je rekao da je čuo za vest o gašenju i prisetio se imena nekadašnjih igrača tog… »
Dodik: Hoću da rehabilitujem KK Bosna
Večernje novosti 06.04.2019
Dođe neki tamo provincijski tim i pobeđuje Bosnu. Hoću da učestvujem u rehabilitaciji Bosne, da bude tim koji će igrati ABA ligu", rekao je Dodik. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da hoće da učestvuje u spašavanju KK… »
Ljubitelj NBA lige: Dodik: Napustio sam sastanak i otišao da gledam Nikse, holbruk je bio ljut
Blic 05.04.2019
Milorad Dodik, predsedavajući Predsedništva BiH, u intervjuu za Dnevni avaz komentarisao je situaciju u kojoj se nalazi nekadašnji prvak Evrope košarkaški klub Bosna. – Čuo sam za to. Ja i sada mogu da nabrojim: Delibašić, Krvavac, Radovanović… »
Vesti dana »

"Ne smemo da dozvolimo da deca stradaju" Profesor apeluje: Policija mora da reaguje - ne znam zašto dosad nisu pohapšeni?
Kurir pre 33 minutajoš 18 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 4 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 2 satajoš 8 povezanih

Kanada najavila uzvratne carine na određene američke proizvode
Novi magazin pre 1 satjoš 49 povezanih