Povezane vesti
Dodik: KK “Bosna” u ABA ligi, hoću da pomognem
IndeksOnline 06.04.2019
BANJA LUKA – Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da hoće da učestvuje u spašavanju Košarkaškog kluba “Bosna”, koji je pred gašenjem. On je rekao da je čuo za vest o gašenju i prisetio se imena nekadašnjih igrača tog kluba. “Ja… »
Dodik hoće da pomogne KK Bosna koji je pred gašenjem
Telegraf 06.04.2019
"Dođe neki tamo provincijski tim i pobeđuje Bosnu. Hoću da učestvujem u rehabilitaciji Bosne, da bude tim koji će igrati ABA ligu", rekao je Dodik. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da hoće da učestvuje u spašavanju KK Bosna, koji… »
Dodik učestvuje u "spasavanju" KK Bosna
RTV 06.04.2019
SARAJEVO - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da hoće da učestvuje u spašavanju Košarkaškog kluba "Bosna", koji je pred gašenjem. On je rekao da je čuo za vest o gašenju i prisetio se imena nekadašnjih igrača tog kluba. "Ja i… »
Dodik: Hoću da rehabilitujem KK Bosna
Večernje novosti 06.04.2019
Dođe neki tamo provincijski tim i pobeđuje Bosnu. Hoću da učestvujem u rehabilitaciji Bosne, da bude tim koji će igrati ABA ligu", rekao je Dodik. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik rekao je da hoće da učestvuje u spašavanju KK Bosna, koji je… »
Ljubitelj NBA lige: Dodik: Napustio sam sastanak i otišao da gledam Nikse, holbruk je bio ljut
Blic 05.04.2019
Milorad Dodik, predsedavajući Predsedništva BiH, u intervjuu za Dnevni avaz komentarisao je situaciju u kojoj se nalazi nekadašnji prvak Evrope košarkaški klub Bosna. – Čuo sam za to. Ja i sada mogu da nabrojim: Delibašić, Krvavac, Radovanović, Varajić… »
Vesti dana »

Blokada Suda u Novom Sadu: Priveden student, SNS pristalice pozivaju na skupove (BLOG)
Novi magazin pre 1 satjoš 30 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Napadi potvrđuju potrebu za jačim pritiskom na Moskvu i novim sankcijama
Euronews pre 30 minutajoš 54 povezane

Da li je ovo početak predizborne kampanje: Vučić najavio da će u nedelju predstaviti mere „za običan narod“
Nedeljnik pre 10 minutajoš 17 povezanih

Terzić: Uveren sam da ćemo na Kipru eliminisati Pafos, prava mera za Zvezdu je Liga Šampiona
Sportski žurnal pre 0 minutajoš 23 povezane