Повезане вести
Додик: КК “Босна” у АБА лиги, хоћу да помогнем
ИндексОнлине 06.04.2019
БАЊА ЛУКА – Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да хоће да учествује у спашавању Кошаркашког клуба “Босна”, који је пред гашењем. Он је рекао да је чуо за вест о гашењу и присетио се имена… »
Додик хоће да помогне КК Босна који је пред гашењем
Телеграф 06.04.2019
"Дође неки тамо провинцијски тим и побеђује Босну. Хоћу да учествујем у рехабилитацији Босне, да буде тим који ће играти АБА лигу", рекао је Додик. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да хоће да учествује у… »
Додик учествује у "спасавању" КК Босна
РТВ 06.04.2019
САРАЈЕВО - Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да хоће да учествује у спашавању Кошаркашког клуба "Босна", који је пред гашењем. Он је рекао да је чуо за вест о гашењу и присетио се имена… »
Додик: Хоћу да рехабилитујем КК Босна
Вечерње новости 06.04.2019
Дође неки тамо провинцијски тим и побеђује Босну. Хоћу да учествујем у рехабилитацији Босне, да буде тим који ће играти АБА лигу", рекао је Додик. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик рекао је да хоће да учествује у… »
Љубитељ НБА лиге: Додик: Напустио сам састанак и отишао да гледам Никсе, холбрук је био љут
Блиц 05.04.2019
Милорад Додик, председавајући Председништва БиХ, у интервјуу за Дневни аваз коментарисао је ситуацију у којој се налази некадашњи првак Европе кошаркашки клуб Босна. – Чуо сам за то. Ја и сада могу да набројим: Делибашић… »
Вести дана »
Сутра облачно са кишом у већем делу Србије, до 15 степени
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане
Хитна помоћ збринула посланика Мрдића на лицу места, није га пребацила у здравствену установу
Бета пре 24 минутајош 16 повезаних
Јапан погодио земљотрес јачине 6,8 степени, издато упозорење на цунами
Н1 Инфо пре 3 сатајош 16 повезаних
Лавров спреман за састанак са америчким државним секретаром Марком Рубиом
Бета пре 20 минутајош 13 повезаних
Филипини пред ударом супер тајфуна: евакуисано више од 100.000 људи
Политика пре 3 сатајош 14 повезаних