Povezane vesti
Najhrabrija Grobarka u Srbiji: Došla s detetom u leglo Delija da bodri Partizan u majstorici (video)
Telegraf 06.04.2019
Milica Dabović sa svojim sinom došla je da isprati odlučujući derbi polufinala ABA lige. Proslavljena srpska košarkašica Milica Dabović došla je na utakmicu između Crvene zvezde i Partizana da bodri crno-bele, za koje navija. Ona je u Pionir stigla sa… »
Ostoja Mijailović gleda derbi sa klupe Partizana: Nećete verovati koliko je karata Zvezda dala crno-belima!
Telegraf 06.04.2019
Predsednik crno-belih biće uz ekipu na odlučujućoj utakmici polufinalne serije. Ostoja Mijailović je odlučio da bude uz ekipu na mastorici polufinalne serije ABA lige protiv Crvene zvezde. On je odlučio da pruži podršku svom timu, tako što će biti uz tim… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 30 minutajoš 37 povezanih

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 5 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 57 povezanih

Javio se heroj iz aviona koji je savladao teroristu: "Želeo sam da zaštitim ostale; Selim se u Beograd" VIDEO
B92 pre 56 minutajoš 26 povezanih