Повезане вести
Многе жене маштају да се сексају и зараде, а ја маштам да ме неко воли: Тужна и брутално искрена исповест једне проституке из…
Телеграф 06.04.2019
Маштам да једног дана имам свој дом, некога ко ће ме уистину волети и гледати као жену, а не као неког с ким ће задовољити своју похоту и потом ме одбацити као обичну крпу. Актуелна политичка и економска ситуација довела је… »
Радим као ескорт дама и обично одемо у неко оближње грмље, сметлиште, аутомобил, ливаду…
Ало 06.04.2019
Ова 38-годишња жена већ неколико година ради као ескорт дама и продаје секс за новац. Затекли су је на “радном месту”, на улазу у тунел Оштрик, којим се магистралним путем из правца Рељева улази на Вогошћанску петљу. Једна… »
Исповест ескорт босанке: Обично одемо у неко оближње грмље, сметлиште, аутомобил, ливаду… Шкакљиви детаљи!
Србија данас 06.04.2019
Једна становница сарајевског насеља Рајловац (име познато аутору) пре неколико година узела је ствари у своје руке и отиснула се у властиту неизвесност. На врло необичан начин почела је да зарађује за живот. ЈЕЗИВ ОГЛАС КРУЖИ… »
"Кријем и од деце и од околине": Ово је прича Сарајке (38) о послу којим се бави
Блиц 06.04.2019
Актуелна политичка и економска ситуација довела је велики број грађана БиХ на руб егзистенције. Нема нових инвестиција нити нових радних места. Људи су препуштени сами себи. Отићи из БиХ или се сами ухватити у коштац и потражити… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 37 минутајош 22 повезане

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 57 минутајош 14 повезаних

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски дрон погодио Кировоградску област: Без струје 44 насеља, возови касне широм Украјине
Еуроневс пре 2 сатајош 11 повезаних

Изгорео мотор испред кафића у Улици Светозара Марковића, сумња се да је намерно запаљен
Морава инфо пре 37 минутајош 9 повезаних