Povezane vesti
Mnoge žene maštaju da se seksaju i zarade, a ja maštam da me neko voli: Tužna i brutalno iskrena ispovest jedne prostituke…
Telegraf 06.04.2019
Maštam da jednog dana imam svoj dom, nekoga ko će me uistinu voleti i gledati kao ženu, a ne kao nekog s kim će zadovoljiti svoju pohotu i potom me odbaciti kao običnu krpu. Aktuelna politička i ekonomska situacija dovela je veliki broj građana… »
Radim kao eskort dama i obično odemo u neko obližnje grmlje, smetlište, automobil, livadu…
Alo 06.04.2019
Ova 38-godišnja žena već nekoliko godina radi kao eskort dama i prodaje seks za novac. Zatekli su je na “radnom mestu”, na ulazu u tunel Oštrik, kojim se magistralnim putem iz pravca Reljeva ulazi na Vogošćansku petlju. Jedna stanovnica… »
Ispovest eskort bosanke: Obično odemo u neko obližnje grmlje, smetlište, automobil, livadu… Škakljivi detalji!
Srbija danas 06.04.2019
Jedna stanovnica sarajevskog naselja Rajlovac (ime poznato autoru) pre nekoliko godina uzela je stvari u svoje ruke i otisnula se u vlastitu neizvesnost. Na vrlo neobičan način počela je da zarađuje za život. JEZIV OGLAS KRUŽI SRBIJOM Otvoreno… »
"Krijem i od dece i od okoline": Ovo je priča Sarajke (38) o poslu kojim se bavi
Blic 06.04.2019
Aktuelna politička i ekonomska situacija dovela je veliki broj građana BiH na rub egzistencije. Nema novih investicija niti novih radnih mesta. Ljudi su prepušteni sami sebi. Otići iz BiH ili se sami uhvatiti u koštac i potražiti bilo kakav posao… »
Vesti dana »

VIDEO: Odbornici vladajuće većine pogrešno glasali, Nikodijević se hvatao za glavu
N1 Info pre 1 satjoš 91 povezana

Stigao odgovor Trampu: Ukrajinski opozicioni lideri odbacuju ideju o izborima tokom rata
Nova pre 1 satjoš 42 povezane

Prosvetni radnici iz više gradova Srbije stigli na protest u Čačku
Beta pre 25 minutajoš 11 povezanih

Osumnjičen za velike krađe po Srbiji: U Kruševcu uhapšen kriminalac iz Lajkovca
Kurir pre 18 minutajoš 41 povezana