Повезане вести

Појавио се снимак Калинићеве туче из другог угла: Убио је бога у навијачу, бруталним ударцима песницама у главу! (видео)

Појавио се снимак Калинићеве туче из другог угла: Убио је бога у навијачу, бруталним ударцима песницама у главу! (видео)

Телеграф 07.04.2019
Прилично ружне и скандалозне сцене виђене су у Пиониру. Тренер КК Партизан Андреа Тринкијери је метафорички најавио дуел са Црвеном звездом као бокс меч, ни не сањајући да ће бокса заиста бити, за то је био заслужан познати… »
Детаљи туче Милана Калинића, бес Човића, Делије инкогнито у хали, Тринкијери вређан као Дуле: Ово су ствари које нисте могли…

Детаљи туче Милана Калинића, бес Човића, Делије инкогнито у хали, Тринкијери вређан као Дуле: Ово су ствари које нисте могли…

Телеграф 07.04.2019
Много дешавања било је на паркету, али и ван терена током мајсторице између Звезде и Партизана. Сваки вечити дерби носи велику дозу тензије и нервозе, а ни мајсторица коју су одиграли Црвена звезда и Партизан није била… »
Калинић свима послао јасну поруку: Ја сам апсолутно пример младима! Нисам био учесник сукоба, али сам уплетен!

Калинић свима послао јасну поруку: Ја сам апсолутно пример младима! Нисам био учесник сукоба, али сам уплетен!

Телеграф 07.04.2019
Водитељ и глумац Милан Калинић у телефонском разговору за емисију Премијера на ТВ пинк где је открио неке нове детаље сукоба у Пиониру. Милан Калинић је био у центру скандала на вечитом дербију, где се сукобио са једним… »
Калинић пребио Звездиног некадашњег спонзора и функционера: Човек који је унео велики новац у клуб завршио крваве главе…

Калинић пребио Звездиног некадашњег спонзора и функционера: Човек који је унео велики новац у клуб завршио крваве главе…

Телеграф 07.04.2019
Био је члан председништва Звезде када је Човић постао први човек клуба. Дерби у Пиониру је најављиван као боксерски меч, али је мало ко веровао да ће "бокс" и немила дешавања заиста бити увертира за мајсторицу између Црвене… »
Ево шта се десило после туче: Калинић са Шутановцем причао о сукобу, бивши министар се смејао и гестикулирао снагу (видео)…

Ево шта се десило после туче: Калинић са Шутановцем причао о сукобу, бивши министар се смејао и гестикулирао снагу (видео)…

Телеграф 07.04.2019
Ово нисте могли да видите током дербија на ТВ-у. Милан Калинић је био у центру скандала на вечитом дербију, где се сукобио са једним навијачем Звезде, који је после његових удараца завршио крваве главе. После снимка из другог… »

Вести дана »