Povezane vesti
Trajekt udario u most u Brazilu i srušio ga (VIDEO)
Novi magazin 07.04.2019
Jedan trajekt udario je u stub i srušio most na reci Moju u brazilskom regionu Amazona, na severu zemlje. Guverner brazilske savezne države Para Helder Barbaljo saopštio je da je trajekt udario u stub i srušio oko 200 metara mosta preko kojeg prelazi… »
Trajekt udario u most u Brazilu i srušio ga
N1 Info 07.04.2019
Jedan trajekt udario je u stub i srušio most na reci Moju u brazilskom regionu Amazona, na severu zemlje. Guverner brazilske savezne države Para Helder Barbaljo saopštio je da je trajekt udario u stub i srušio oko 200 metara mosta preko kojeg prelazi… »
Trajekt srušio most, spasioci traže preživele
RTS 07.04.2019
Trajekt je udario u most u saveznoj državi Para na severu Brazila, nakon čega je deonica mosta duga 200 metara pala u reku Moju. Bi-Bi-Si javlja da su u reku pala i dva automobila. Posada trajekta je preživela, a ronioci pretražuju reku u potrazi za… »
Trajekt srušio most, vozila padala u reku: Tragedija u Brazilu, potraga za žrtvama! (video)
Kurir 07.04.2019
Deo mosta na reci Modžu u brazilskoj državi Para urušio se pošto je trajekt udario u jedan od njegovih stubova. Očevici su izjavili da su dva automobila pala u reku kad je brod udario u jedan od stubova. Primeiros registros que temos sobre a queda da… »
Video: Trajekt udario u stub i srušio most u Brazilu
Al Jazeera 07.04.2019
U trenutku nesreće na mostu su se nalazila dva automobila i oba su pala u rijeku, traje potraga za nestalima. [Anadolija] Trajekt je udario u stub i srušio most na rijeci Moju u brazilskoj regiji Amazon. Guverner brazilske savezne države Para Helder… »
Vesti dana »

Zelenski reagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 23 minutajoš 35 povezanih

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Euronews pre 5 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 6 satijoš 29 povezanih