Povezane vesti
Haradinaj: Ja sam američki vojnik
Al Jazeera 07.04.2019
Jačanjem Kosova jačaju i američki interesi, ali i uklanjaju ruski i drugi interesi, kaže premijer Kosova Ramush Haradinaj. Premijer Kosova Ramush Haradinaj, koji boravi u SAD-u, ponovio je da su odnosi između Kosova i SAD dobri, a da je taksa od 100… »
"Ja sam američki vojnik na terenu koji izvršava naredbe": Haradinaj priznao da on samo primenjuje naređenja
Telegraf 07.04.2019
Haradinaj je u petak otputovao u SAD, najavljujući da će imati sastanke sa američkim zvaničnicima, preneli su mediji. Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj, koji boravi u SAD, ponovio je da su odnosi između Kosova i SAD dobri, a da je taksa od 100 odsto… »
"Američki sam vojnik na terenu, radim šta kažu": Marioneta Ramuš otkrio kako funkcioniše lažna država
Srbija danas 07.04.2019
Ramuš je naveo da samo "primenjuje naređenje u odnosu na situaciju na terenu i da veruje da se "jačanjem (tzv.) Kosova jačaju i američki interesi. Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj, koji boravi u SAD, u jednom intervjuu ponovio… »
Vesti dana »
Kakva drama i magija Luke Dončića! Nikola Jokić nije mogao da veruje šta ga je snašlo (video)
Večernje novosti pre 20 minutajoš 12 povezanih
Švajcarska nije dozvolila prelete američkih vojnih aviona koji idu ka Iranu
Radio 021 pre 50 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan, 15. mart: U Beogradu održan najveći studentski protest protiv korupcije
N1 Info pre 49 minutajoš 3 povezane
IMT dočekuje Crvenu zvezdu! Evo gde možete gledati prenos meča uživo!
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih
Vremenska prognoza za 15. mart: Sunčan i topao kraj nedelje, poznato kada se menja vreme
Mondo pre 2 satajoš 4 povezane