Povezane vesti

Haradinaj: Ja sam američki vojnik

Haradinaj: Ja sam američki vojnik

Al Jazeera 07.04.2019
Jačanjem Kosova jačaju i američki interesi, ali i uklanjaju ruski i drugi interesi, kaže premijer Kosova Ramush Haradinaj. Premijer Kosova Ramush Haradinaj, koji boravi u SAD-u, ponovio je da su odnosi između Kosova i SAD dobri, a da je taksa od 100… »
"Američki sam vojnik na terenu, radim šta kažu": Marioneta Ramuš otkrio kako funkcioniše lažna država

"Američki sam vojnik na terenu, radim šta kažu": Marioneta Ramuš otkrio kako funkcioniše lažna država

Srbija danas 07.04.2019
Ramuš je naveo da samo "primenjuje naređenje u odnosu na situaciju na terenu i da veruje da se "jačanjem (tzv.) Kosova jačaju i američki interesi. Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj, koji boravi u SAD, u jednom intervjuu… »
"Ja sam američki vojnik na terenu koji izvršava naredbe": Haradinaj priznao da on samo primenjuje naređenja

"Ja sam američki vojnik na terenu koji izvršava naredbe": Haradinaj priznao da on samo primenjuje naređenja

Telegraf 07.04.2019
Haradinaj je u petak otputovao u SAD, najavljujući da će imati sastanke sa američkim zvaničnicima, preneli su mediji. Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj, koji boravi u SAD, ponovio je da su odnosi između Kosova i SAD dobri, a da je taksa od 100… »

Vesti dana »