Повезане вести

Харадинај: Ја сам амерички војник

Харадинај: Ја сам амерички војник

Ал Јазеера 07.04.2019
Јачањем Косова јачају и амерички интереси, али и уклањају руски и други интереси, каже премијер Косова Рамусх Харадинај. Премијер Косова Рамусх Харадинај, који борави у САД-у, поновио је да су односи између Косова и САД добри… »
"Ја сам амерички војник на терену који извршава наредбе": Харадинај признао да он само примењује наређења

"Ја сам амерички војник на терену који извршава наредбе": Харадинај признао да он само примењује наређења

Телеграф 07.04.2019
Харадинај је у петак отпутовао у САД, најављујући да ће имати састанке са америчким званичницима, пренели су медији. Премијер тзв. Косова Рамуш Харадинај, који борави у САД, поновио је да су односи између Косова и САД добри, а… »
"Амерички сам војник на терену, радим шта кажу": Марионета Рамуш открио како функционише лажна држава

"Амерички сам војник на терену, радим шта кажу": Марионета Рамуш открио како функционише лажна држава

Србија данас 07.04.2019
Рамуш је навео да само "примењује наређење у односу на ситуацију на терену и да верује да се "јачањем (тзв.) Косова јачају и амерички интереси. Премијер привремених приштинских институција Рамуш Харадинај, који борави у САД, у… »

Вести дана »