Povezane vesti

Lajkovi preči od života

Lajkovi preči od života

Politika 08.04.2019
Slučaj devojke iz Niša, koja je pala s krova zgrade snimajući video-klip za „Fejsbuk”, samo jedna u nizu tragedija uzrokovanih željom da se bude poznat. Devetnaestogodišnja Iva Mamutović iz Niša nastradala je u subotu, snimajući mobilnim… »
Brat stradale devojke u Nišu: Sudbina mi Ivu uzela, verujem da bi se i kod kuće isto desilo

Brat stradale devojke u Nišu: Sudbina mi Ivu uzela, verujem da bi se i kod kuće isto desilo

Večernje novosti 08.04.2019
Filip Mamutović, brat tragično stradale devojke u Nišu, za "Novosti". Nema sumnjivih okolnosti, tužilaštvo traži obdukciju. Sudbina je moju sestru odnela. Verujem da bi se, da je toga dana bila kod kuće, isto desilo, saplela bi se i pala, možda tu… »
Iva je htela da upiše fakultet: Brat devojke koja je poginula dok je snimala video: Znam momke sa kojima je bila, družili su…

Iva je htela da upiše fakultet: Brat devojke koja je poginula dok je snimala video: Znam momke sa kojima je bila, družili su…

Blic 08.04.2019
Iva Mamutović (19) iz Kočana poginula je u subotu nakon pada sa zgrade u Čarnojevićevoj ulici 25 u Nišu dok je snimala video-klip za društvene mreže sa dva druga. Oni su se nalazili na vrhu petospratnice, a do tragedije je došlo u trenutku dok je… »
Više od 250 ljudi poginulo je praveći selfi

Više od 250 ljudi poginulo je praveći selfi

Radio 021 08.04.2019
Devetnaestogodišnja devojka nastradala je u Nišu kada je pala sa oko 15 metara visine. Na krovu zgrade, kako je preneto, snimala je klip za društvene mreže. Društvene mreže postale su sastavni deo svakodnevnog života ne samo mladih. Nije ni čudo… »

Vesti dana »