Povezane vesti
Napadač koji je nožem nasrnuo na policiju: Ja vas volim, možemo li otići na piće (video)
Večernje novosti 08.04.2019
Nikola Jakovljević (23), uhapšen zbog ataka na policiju u Banjaluci. Posle privođenja, osumnjičeni mladić tvrdio da voli policiju. NIKOLA Jakovljević (23), iz Srebrenice, uhapšen je u Banjaluci nakon što je, prilikom legitimisanja, nožem napao… »
„Ja vas volim. Možemo i na piće“ Ovako se pravdao mladić koji je nožem nasrnuo na policijsku patrolu u Banjaluci
Blic 08.04.2019
„Ja vas volim i majke mi ne znam što sam potegnuo nož na policiju. Ajde oprosti mi vidiš kakav sam, možemo i na piće“. Ovako se u policijskoj stanici pravdao student Nikola J. (23) iz Srebrenice, koji je uhapšen jer je nožem nasrnuo na… »
Napad na policajca u Banjaluci: Pokušao da legitimiše muškarca iz Srebrenice, a onda je sevnuo nož!
Kurir 08.04.2019
U Banjaluci je uhapšen muškarac N.J. iz Srebrenice, koji je tokom legitimisanja nožem nasrnuo na policajca. U saopštenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da su policijski službenici, tokom obavljanja redovih poslova, na Bulevaru Živojina… »
Mladić iz Srebrenice uhapšen u Banjaluci, nožem nasrnuo na policajce
Blic 08.04.2019
Nikola Jakovljević (23) iz Srebrenice uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je tokom vikenda nožem napao policajce koji su ga pokušali legitimisati, saznaje Srpskainfo. Policajci su tokom redovnih poslova u Bulevaru Živojina Mišića pokušali… »
Vesti dana »

Nikola Jokić postavio novi rekord i ispisao istoriju NBA lige i Denvera!
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih

Da li je Đoković oštećen zbog novog pravila? Javio se bivši Federerov trener, jedno ni njemu nije jasno
Mondo pre 46 minutajoš 13 povezanih

Kišovito vreme širom Srbije, lokalni pljuskovi uz moguću grmljavinu
Glas juga pre 46 minutajoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
BBC News pre 35 minutajoš 10 povezanih