Povezane vesti
Napadač koji je nožem nasrnuo na policiju: Ja vas volim, možemo li otići na piće (video)
Večernje novosti 08.04.2019
Nikola Jakovljević (23), uhapšen zbog ataka na policiju u Banjaluci. Posle privođenja, osumnjičeni mladić tvrdio da voli policiju. NIKOLA Jakovljević (23), iz Srebrenice, uhapšen je u Banjaluci nakon što je, prilikom legitimisanja, nožem napao policajca… »
„Ja vas volim. Možemo i na piće“ Ovako se pravdao mladić koji je nožem nasrnuo na policijsku patrolu u Banjaluci
Blic 08.04.2019
„Ja vas volim i majke mi ne znam što sam potegnuo nož na policiju. Ajde oprosti mi vidiš kakav sam, možemo i na piće“. Ovako se u policijskoj stanici pravdao student Nikola J. (23) iz Srebrenice, koji je uhapšen jer je nožem nasrnuo na policijsku patrolu… »
Napad na policajca u Banjaluci: Pokušao da legitimiše muškarca iz Srebrenice, a onda je sevnuo nož!
Kurir 08.04.2019
U Banjaluci je uhapšen muškarac N.J. iz Srebrenice, koji je tokom legitimisanja nožem nasrnuo na policajca. U saopštenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da su policijski službenici, tokom obavljanja redovih poslova, na Bulevaru Živojina Mišića… »
Mladić iz Srebrenice uhapšen u Banjaluci, nožem nasrnuo na policajce
Blic 08.04.2019
Nikola Jakovljević (23) iz Srebrenice uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je tokom vikenda nožem napao policajce koji su ga pokušali legitimisati, saznaje Srpskainfo. Policajci su tokom redovnih poslova u Bulevaru Živojina Mišića pokušali legitimisati… »
Vesti dana »
Prve reči Đoana Penjaroje posle herojske pobede Partizana: Evo šta je rekao trener crno-belih nakon trilera u Areni!
Kurir pre 18 minutajoš 43 povezane
"Moraju da otvore moj prolaz": Tramp objasnio novinarima zašto je preimenovao Ormuški moreuz
Mondo pre 18 minutajoš 33 povezane
Rubio: Laž je to što je rekao Zelenski; objavljen snimak napada na Ruski dom u Pragu
RTS pre 33 minutajoš 38 povezanih
Jakov na koncertu objavio prepisku sa Sergejem Ćetkovićem! Pitao ga da mu bude gost, pa dobio ovaj odgovor
Telegraf pre 28 minutajoš 23 povezane