Повезане вести
Нападач који је ножем насрнуо на полицију: Ја вас волим, можемо ли отићи на пиће (видео)
Вечерње новости 08.04.2019
Никола Јаковљевић (23), ухапшен због атака на полицију у Бањалуци. После привођења, осумњичени младић тврдио да воли полицију. НИКОЛА Јаковљевић (23), из Сребренице, ухапшен је у Бањалуци након што је, приликом… »
„Ја вас волим. Можемо и на пиће“ Овако се правдао младић који је ножем насрнуо на полицијску патролу у Бањалуци
Блиц 08.04.2019
„Ја вас волим и мајке ми не знам што сам потегнуо нож на полицију. Ајде опрости ми видиш какав сам, можемо и на пиће“. Овако се у полицијској станици правдао студент Никола Ј. (23) из Сребренице, који је ухапшен јер је ножем… »
Напад на полицајца у Бањалуци: Покушао да легитимише мушкарца из Сребренице, а онда је севнуо нож!
Курир 08.04.2019
У Бањалуци је ухапшен мушкарац Н.Ј. из Сребренице, који је током легитимисања ножем насрнуо на полицајца. У саопштењу Полицијске управе Бањалука наводи се да су полицијски службеници, током обављања редових послова, на… »
Младић из Сребренице ухапшен у Бањалуци, ножем насрнуо на полицајце
Блиц 08.04.2019
Никола Јаковљевић (23) из Сребренице ухапшен је у Бањалуци због сумње да је током викенда ножем напао полицајце који су га покушали легитимисати, сазнаје Српскаинфо. Полицајци су током редовних послова у Булевару Живојина… »
Вести дана »

Полицајци 20 дана у кампусу у Новом Саду: "Не зна се ко су и шта им је улога, сви смо узнемирени"
Н1 Инфо пре 27 минутајош 27 повезаних

Руски дронови кршили ваздушни простор земаља чланица НАТО: Реаговало Министарство спољних послова Велике Британије
Еуроневс пре 7 минутајош 21 повезана

Правник Илић након анализе сузаваца коришћених у Новом Саду: МУП нема обавезу да атестира средства принуде
Радио 021 пре 6 сатијош 10 повезаних

Министар просвете Станковић: Ако наставници блокирају почетак школске године, неће добити плату
Радио 021 пре 2 сатајош 18 повезаних