Povezane vesti

Napadač koji je nožem nasrnuo na policiju: Ja vas volim, možemo li otići na piće (video)

Napadač koji je nožem nasrnuo na policiju: Ja vas volim, možemo li otići na piće (video)

Večernje novosti 08.04.2019
Nikola Jakovljević (23), uhapšen zbog ataka na policiju u Banjaluci. Posle privođenja, osumnjičeni mladić tvrdio da voli policiju. NIKOLA Jakovljević (23), iz Srebrenice, uhapšen je u Banjaluci nakon što je, prilikom legitimisanja, nožem napao… »
„Ja vas volim. Možemo i na piće“ Ovako se pravdao mladić koji je nožem nasrnuo na policijsku patrolu u Banjaluci

„Ja vas volim. Možemo i na piće“ Ovako se pravdao mladić koji je nožem nasrnuo na policijsku patrolu u Banjaluci

Blic 08.04.2019
„Ja vas volim i majke mi ne znam što sam potegnuo nož na policiju. Ajde oprosti mi vidiš kakav sam, možemo i na piće“. Ovako se u policijskoj stanici pravdao student Nikola J. (23) iz Srebrenice, koji je uhapšen jer je nožem nasrnuo na… »
Napad na policajca u Banjaluci: Pokušao da legitimiše muškarca iz Srebrenice, a onda je sevnuo nož!

Napad na policajca u Banjaluci: Pokušao da legitimiše muškarca iz Srebrenice, a onda je sevnuo nož!

Kurir 08.04.2019
U Banjaluci je uhapšen muškarac N.J. iz Srebrenice, koji je tokom legitimisanja nožem nasrnuo na policajca. U saopštenju Policijske uprave Banjaluka navodi se da su policijski službenici, tokom obavljanja redovih poslova, na Bulevaru Živojina… »
Mladić iz Srebrenice uhapšen u Banjaluci, nožem nasrnuo na policajce

Mladić iz Srebrenice uhapšen u Banjaluci, nožem nasrnuo na policajce

Blic 08.04.2019
Nikola Jakovljević (23) iz Srebrenice uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je tokom vikenda nožem napao policajce koji su ga pokušali legitimisati, saznaje Srpskainfo. Policajci su tokom redovnih poslova u Bulevaru Živojina Mišića pokušali… »

Vesti dana »