Povezane vesti
Milošev otac se utopio, majka 15 godina bila invalid, on se žalio da mu je teško, pa počinio zločin: Novi detalji o strašnoj…
Telegraf 08.04.2019
Ne znam kako nismo primetili da mu je potrebna pomoć, kaže njegova prijateljica. Ništa nije nagoveštavalo da bi mogao da počini takav zločin. Žalio mi se pre 20 dana da ima težak period, ali da će biti bolje. Ništa nije ukazivalo da je baš toliko očajan… »
Preokret u vezi sa ubistvom na Zvezdari: Miloš nije kriv za smrt majke, evo šta se desilo
Telegraf 08.04.2019
Obdukcija pokazala da je Dobrila umrla prirodnom smrću. Dosadašnja istraga pokazala je da je Dobrila Drašković (73), sudija u penziji Okružnog suda u Beogradu, najverovatnije preminula prirodnom smrću, dok je njen sin Miloš (43) u očaju izvršio… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti i Akademski plenum zahtevaju smenu ministra prosvete i ostavku rektorke DUNP-a
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 81 povezana

Kordon Žandarmerije i Interventne gurao građane ispred SNS-a u Novom Sadu, okupljeni podigli ruke uvis
N1 Info pre 37 minutajoš 33 povezane

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 50 povezanih