WTA lista: Nema promene na čelu, Naomi Osaka vlada svetom…

WTA lista: Nema promene na čelu, Naomi Osaka vlada svetom…

Hot sport pre 40 dana
Kada je reč o WTA listi nije bilo mnogo promena, Naomi Osaka je i dalje najbolja teniserka planete.[yuzo_related] U odsustvu Serene Vilijams planetom vlada mlada Japanka Naomi Osaka.
Ona ima 5967 osvojenih bodova. Drugo mesto pripada Rumunki Simoni Halep koja je osvojila 5782 boda. Treća je Petra Kvitova, dok je iza nje zemljakinja Čehinja Karolina Pliškova. U prvih deset dogodila se samo jedna promena, te je... »

ATP lista: Zatišje pred buru

Mozzart sport pre 42 dana
Bez promena među prva 63 - Đoković 246. sedmicu na čelu. Krajinović skočio za sedam mesta i sada je 102.
Pošto prošle sedmice nije održan niti jedan ATP turnir, izuzev tri čelendžera, samim tim nije došlo ni do ozbiljnijih pomeranja na svetskoj listi - i to među prva 63. tenisera - naročito u samom vrhu pošto je elita odmarala. Tako... »

WTA lista: Gužva u vrhu

Mozzart sport pre 42 dana
Osaka i dalje prva ispred sve bliže Simone Halep. Krunićeva 62, Jorovićeva 98.
Nastavlja se čudesna sezona u lepšem delu belog sporta u kojoj je čak 16 različitih teniserki, zaključno sa Medison Kiz u Čarlstonu i Garbinje Muguruzom u Montereju minulog vikenda, podiglo trofej u 2019. A to znači i da je... »

WTA - Aleks Krunić dva koraka nazad, napredak Ivane i Olge

Sportske.net pre 42 dana
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 62. mesto i ima 975 bodova.
Ivana Jorović i Olga Danilović su napravile dva koraka napred i zauzimaju 98, odnosno 118. mesto na WTA listi. Među najboljih deset na svetu bila je samo jedna promena. Elina Svitolina i Kiki Bertens su zamenile mesta, pa je sada... »

Đoković i dalje prvi, napredak Krajinovića

Politika pre 42 dana
Srpski teniser Novak Đoković i dalje je prvi igrač sveta, dok je napredak na danas objavljenoj ATP listi ostvario Filip Krajinović.
Đoković je prvi na ATP listi sa 11.070 bodova. Laslo Đere i Dušan Lajović su, takođe, zadržali iste pozicije kao i prošle nedelje i nalaze se na 32, odnosno 48. mestu, dok je Miomir Kecmanović „pao” za jednu poziciju i sada je... »

WTA: Osaka vlada, Jorovićeva napreduje

N1 Info pre 42 dana
Srpska teniserka Ivana Jorović ostvarila je najbolji plasman u karijeri, pošto je na novoj WTA listi zauzela 98. poziciju.
Jorovićeva je popravila plasman za dve pozicije zahvaljujući bodovima koje joj je doneo plasman u drugo kolo turnira u Montereju. Uprkos porazu u prvoj rundi istog turnira, napredak je ostvarila i Olga Danilović, koja je od... »

WTA: Krunićeva -2, Jorovićeva i Danilovićeva po +2

B92 pre 42 dana
B92: WTA: Krunićeva -2, Jorovićeva i Danilovićeva po +2
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mesta i trenutno je 62. na svetu.
Identičan napredak ostvarile su još Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA listi. Dejana Radanović je 218. posle jednog koraka unazad, isto kao i Nina Stojanović koja je 247.... »

Krunić 62, Jorović 98, Danilović 112. na svetu

Sportski žurnal pre 42 dana
Dejana Radanović je 218. posle jednog koraka unazad, isto kao i Nina Stojanović koja je 247. teniserka planete
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mesta i trenutno je 62. na svetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA... »

WTA lista: Pad Aleksandre Krunić, napredak Ivane Jorović i Olge Danilović

Večernje novosti pre 42 dana
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 62. mesto i ima 975 bodova
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 62. mesto i ima 975 bodova. Ivana Jorović i Olga Danilović su napravile dva koraka napred i zauzimaju 98,... »

Pad Aleksandre Krunić na WTA listi

Danas pre 42 dana
Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić pala je za dve pozicije i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 62. mesto i ima 975 bodova.
Ivana Jorović i Olga Danilović su napravile dva koraka napred i zauzimaju 98, odnosno 118. mesto na WTA listi. Među najboljih deset na svetu bila je samo jedna promena. Elina Svitolina i Kiki Bertens su zamenile mesta, pa je sada... »

WTA: Krunić 62, Jorović 98, Danilović 112.

IndeksOnline pre 42 dana
LONDON – Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mesta i trenutno je 62. na svetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA listi. Dejana Radanović je 218. posle jednog koraka unazad,... »

Krunić 62, Jorović 98, Danilović 112.

RTV pre 42 dana
RTV: Krunić 62, Jorović 98, Danilović 112.
LONDON - Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nazadovala je za dva mesta i trenutno je 62. na svetu, dok su za isto toliko napredovale Ivana Jorović i Olga Danilović i zauzimaju 98, odnosno 112. poziciju na najnovijoj WTA listi.
Dejana Radanović je 218. posle jednog koraka unazad, isto kao i Nina Stojanović koja je 247. teniserka planete. Čelo WTA drži Japanka Naomi Osaka, ali su joj se približile Simona Halep iz Rumunije i Čehinja Petra Kvitova, još... »
©2019 Netmark d.o.o.