Povezane vesti
Nakon što je matora pljunula u lice, oglasila se starletina odbrana: Njih pogađa što Stanija zna mnogo o njima! Dozlogrdilo…
Kurir 08.04.2019
Stanija Dobrojević imala je sukob sa Sanjom Stanković, a onda i njenom devojkom Jovanom Tomić Matorom. Starleta na sve načine pokušava da dokaže kako je ona paravan svim devojkama koje se bave prostitucijom, a kao dokaz za to navela je da ima mnogo… »
SKANDAL U ZADRUZI! Matora TRAŽI DA SE SANJA STANKOVIĆ HITNO IZVEDE IZ RIJALITIJA! Evo šta se desilo!
Svet & Skandal 08.04.2019
Nakon svađe Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković sa Stanijom Dobrojević zadrugarka je odlučila da protestuje i traži momentalno da produkcija izvede njenu devojku Sanju Stanković. “Ja je pljujem preko obezbeđenja. Ona me udara. Odmah produkcijo javite… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Stabilizacija u Deliblatskoj peščari i borba na Stolovima
Naslovi.ai pre 2 satajoš 57 povezanih
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 3 satajoš 31 povezana
"Nikome ne bih stala na žulj, žao mi je što to radi" Prvo oglašavanje Edite Aradinović nakon što je Indi poručila da je ona mrtva za nju
Blic pre 26 minutajoš 27 povezanih
RIK usvojio - na biralištima će biti i kartonski i novi paravani u obliku kabine
RTV pre 4 satijoš 20 povezanih