Povezane vesti
Nakon što je matora pljunula u lice, oglasila se starletina odbrana: Njih pogađa što Stanija zna mnogo o njima! Dozlogrdilo…
Kurir 08.04.2019
Stanija Dobrojević imala je sukob sa Sanjom Stanković, a onda i njenom devojkom Jovanom Tomić Matorom. Starleta na sve načine pokušava da dokaže kako je ona paravan svim devojkama koje se bave prostitucijom, a kao dokaz za to navela je da ima mnogo… »
SKANDAL U ZADRUZI! Matora TRAŽI DA SE SANJA STANKOVIĆ HITNO IZVEDE IZ RIJALITIJA! Evo šta se desilo!
Svet & Skandal 08.04.2019
Nakon svađe Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković sa Stanijom Dobrojević zadrugarka je odlučila da protestuje i traži momentalno da produkcija izvede njenu devojku Sanju Stanković. “Ja je pljujem preko obezbeđenja. Ona me udara. Odmah produkcijo javite… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 4 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 4 satijoš 1 povezana