Povezane vesti
Kalinić do detalja opisao brutalnu tuču u Pioniru: Ponašao se stravično, odreagovao sam iz srca i džigerice i opet bih isto…
Telegraf 08.04.2019
- Umesto jedne najnormalnije rakcije, on kaže: "A gde ću ja da sednem?"; Dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, ja gledam šta se dešava... Glumac i voditelj Milan Kalinić je bio u centru skandala proteklog vikenda na večitom derbiju, gde se… »
Nova ispovest Milana Kalinića o tuči, otkrio nove detalje kod Jovane i Srđana: Kobna je bila jedna rečenica! (video)
Telegraf 08.04.2019
Glumac koji se sukobio tokom večitog derbija, opisao zbog čega je sve počelo. Milan Kalinić je tema broj jedan u srpskim medijima nakon tuče u kojoj je učestvovao tokom košarkaškog večitog derbija, u kojem je krvave glave završio Dalibor Krković, koji je… »
Niko me nije zvao iz Zvezde, ali jeste iz Partizana: Kalinić otkrio ko mu je od crno-belih košarkaša pružio podršku posle…
Telegraf 08.04.2019
Glumac i voditelj Milan Kalinić, dobio je podršku centra crno-belih. Glumac i voditelj Milan Kalinić proteklog vikenda na večitom derbiju, sukobio sa jednim navijačem Zvezde, koji je posle njegovih udaraca završio krvave glave, a ceo incident bio je… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 40 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 64 povezane
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 30 povezanih
"Od sad se samo odazivam na tetka" Mlađa ćerka Suzane Mančić puca od ponosa, sestru držala za ruku tokom porođaja
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih