Povezane vesti

Kalinić do detalja opisao brutalnu tuču u Pioniru: Ponašao se stravično, odreagovao sam iz srca i džigerice i opet bih…

Kalinić do detalja opisao brutalnu tuču u Pioniru: Ponašao se stravično, odreagovao sam iz srca i džigerice i opet bih…

Telegraf 08.04.2019
- Umesto jedne najnormalnije rakcije, on kaže: "A gde ću ja da sednem?"; Dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, ja gledam šta se dešava... Glumac i voditelj Milan Kalinić je bio u centru skandala proteklog vikenda na večitom derbiju… »
Nova ispovest Milana Kalinića o tuči, otkrio nove detalje kod Jovane i Srđana: Kobna je bila jedna rečenica! (video)

Nova ispovest Milana Kalinića o tuči, otkrio nove detalje kod Jovane i Srđana: Kobna je bila jedna rečenica! (video)

Telegraf 08.04.2019
Glumac koji se sukobio tokom večitog derbija, opisao zbog čega je sve počelo. Milan Kalinić je tema broj jedan u srpskim medijima nakon tuče u kojoj je učestvovao tokom košarkaškog večitog derbija, u kojem je krvave glave završio Dalibor… »
Niko me nije zvao iz Zvezde, ali jeste iz Partizana: Kalinić otkrio ko mu je od crno-belih košarkaša pružio podršku posle…

Niko me nije zvao iz Zvezde, ali jeste iz Partizana: Kalinić otkrio ko mu je od crno-belih košarkaša pružio podršku posle…

Telegraf 08.04.2019
Glumac i voditelj Milan Kalinić, dobio je podršku centra crno-belih. Glumac i voditelj Milan Kalinić proteklog vikenda na večitom derbiju, sukobio sa jednim navijačem Zvezde, koji je posle njegovih udaraca završio krvave glave, a ceo incident bio je… »

Vesti dana »