Повезане вести

Калинић до детаља описао бруталну тучу у Пиониру: Понашао се стравично, одреаговао сам из срца и џигерице и опет бих исто…

Калинић до детаља описао бруталну тучу у Пиониру: Понашао се стравично, одреаговао сам из срца и џигерице и опет бих исто…

Телеграф 08.04.2019
- Уместо једне најнормалније ракције, он каже: "А где ћу ја да седнем?"; Добија одговор да то није његово место. Он устаје, ја гледам шта се дешава... Глумац и водитељ Милан Калинић је био у центру скандала протеклог викенда на… »
Нова исповест Милана Калинића о тучи, открио нове детаље код Јоване и Срђана: Кобна је била једна реченица! (видео)

Нова исповест Милана Калинића о тучи, открио нове детаље код Јоване и Срђана: Кобна је била једна реченица! (видео)

Телеграф 08.04.2019
Глумац који се сукобио током вечитог дербија, описао због чега је све почело. Милан Калинић је тема број један у српским медијима након туче у којој је учествовао током кошаркашког вечитог дербија, у којем је крваве главе завршио… »
Нико ме није звао из Звезде, али јесте из Партизана: Калинић открио ко му је од црно-белих кошаркаша пружио подршку после…

Нико ме није звао из Звезде, али јесте из Партизана: Калинић открио ко му је од црно-белих кошаркаша пружио подршку после…

Телеграф 08.04.2019
Глумац и водитељ Милан Калинић, добио је подршку центра црно-белих. Глумац и водитељ Милан Калинић протеклог викенда на вечитом дербију, сукобио са једним навијачем Звезде, који је после његових удараца завршио крваве главе, а… »

Вести дана »