Povezane vesti
Kalinić do detalja opisao brutalnu tuču u Pioniru: Ponašao se stravično, odreagovao sam iz srca i džigerice i opet bih isto…
Telegraf 08.04.2019
- Umesto jedne najnormalnije rakcije, on kaže: "A gde ću ja da sednem?"; Dobija odgovor da to nije njegovo mesto. On ustaje, ja gledam šta se dešava... Glumac i voditelj Milan Kalinić je bio u centru skandala proteklog vikenda na večitom derbiju, gde se… »
Nova ispovest Milana Kalinića o tuči, otkrio nove detalje kod Jovane i Srđana: Kobna je bila jedna rečenica! (video)
Telegraf 08.04.2019
Glumac koji se sukobio tokom večitog derbija, opisao zbog čega je sve počelo. Milan Kalinić je tema broj jedan u srpskim medijima nakon tuče u kojoj je učestvovao tokom košarkaškog večitog derbija, u kojem je krvave glave završio Dalibor Krković, koji je… »
Niko me nije zvao iz Zvezde, ali jeste iz Partizana: Kalinić otkrio ko mu je od crno-belih košarkaša pružio podršku posle…
Telegraf 08.04.2019
Glumac i voditelj Milan Kalinić, dobio je podršku centra crno-belih. Glumac i voditelj Milan Kalinić proteklog vikenda na večitom derbiju, sukobio sa jednim navijačem Zvezde, koji je posle njegovih udaraca završio krvave glave, a ceo incident bio je… »
Vesti dana »
Vučić sa Alijevim u Bakuu: Potvrđeni prijateljski odnosi; Verujem da sa Azerbejdžanom možemo da krenemo da gradimo gasnu elektranu kod Niša
RTV pre 57 minutajoš 38 povezanih
Dronovi koji su napali nuklearku došli sa zapadne granice! Abu Dabi nije upro prstom u Iran, ima nekoliko teorija o tome ko je izvršio napad
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 1 satjoš 80 povezanih
Dva dana sunce, pa opet moguća kiša: Kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje?
Danas pre 3 satajoš 44 povezane
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih