Povezane vesti
U toku je filmska potera za Albancem koji je pobegao iz pritvora u Prokuplju: Jedan telefonski poziv ga je odveo na slobodu
Telegraf 08.04.2019
Imao je lisice na rukama, ali je ipak uspeo da pobegne. Trenutno je u toku potraga za njim, alarmirana je policija. Pritvorenik M. P. (29), inače Albanac iz Podujeva, koji je u pritvoru u Okružnom zatvoru Prokuplјe zbog teške krađe, pobegao je iz… »
Isekao se žiletom u zatvoru, pa na putu do bolnice pobegao policiji
Jugmedia 08.04.2019
Dvadesetsedmogodišnji J.N. rano jutros osuđenik koji je na izdržavanju zatvorske kazne u Okružnom zatvoru Prokuplјe pobegao je iz Kliničkog centra Niš i za njim se još uvek traga. Kako saznaje Telegraf, tokom noći u Okružnom zatvoru u Prokuplјu je sebe… »
Vesti dana »
SRCE: Odluka VJT da odbaci deo krivične prijave protiv Milića predstavlja kapitulaciju pravosuđa
Serbian News Media pre 56 minutajoš 32 povezane
(Foto) Prizor kao da je pala atomska bomba! Ovako izgleda mesto požara gde su odjekivale detonacije kod Beograda: Kamion izgoreo do neprepoznatljivosti
Blic pre 36 minutajoš 40 povezanih
Srbija se usijala na više od 30 stepeni, ali stiže preokret: Hitno se oglasio RHMZ
Telegraf pre 51 minutajoš 37 povezanih
Evropska komisija pozvala Albaniju da hitno uskladi zakone o životnoj sredini sa EU
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih
Ilić: Ponosan sam što ću biti trener Partizana, spreman sam za ono što me čeka
Insajder pre 6 satijoš 22 povezane