Povezane vesti
Tomašević širi optimizam: Siguran sam da će svi iz NBA zaigrati na Mundobasketu
Mozzart sport 08.04.2019
Generalni sekretar KSS ubeđen da će Orlovi igrati u najjačem sastavu. Drži još Nikola Jokić u neizvesnosti ne samo navijače reprezentacije Srbije, nego i čelnike saveza, kada je u pitanju nastup na Svetskom prvenstvu. Ipak, generalni sekretar KSS… »
Tomašević: Siguran sam da će se svi odazvati pozivu
N1 Info 08.04.2019
Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević rekao je u Jutarnjem programu RTS da će se svi igrači odazvati pozivu reprezentacije za Svetsko prvenstvo u Kini. Selektor "Orlova" u FIBA prozorima nije mogao da računa na nekoliko… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 30 minutajoš 20 povezanih

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture: Potrebno je izvršiti analizu statike zgrade pre nego što bude odlučeno da li će stanica biti srušena
Nedeljnik pre 8 satijoš 21 povezana

Pregovori studenata i Univerziteta ponovo bez dogovora, razgovori se nastavljaju
Serbian News Media pre 3 satajoš 16 povezanih

Rusija će udariti "orešnikom"! Odgovor Moskve mogao bi biti masovni raketni napad, sirene za vazdušnu opasnost širom Ukrajine!
Kurir pre 20 minutajoš 42 povezane

UŽIVO Protest "Vostani Serbije" u Novom Sadu: Studenti i zborovi traže raspisivanje izbora
Radio 021 pre 0 minutajoš 37 povezanih