Povezane vesti

"Napokon se dobro osećam": Prva ispovest Dee Đurđević nakon stravične nesreće (foto) (video)

"Napokon se dobro osećam": Prva ispovest Dee Đurđević nakon stravične nesreće (foto) (video)

Telegraf 08.04.2019
- Zahvaljujući ovom čovekom, doktoru Marku Bumbašireviću ja imam svoju ruku koja je topla, koja je topla. On je glavni heroj, koliko god ja ovde sedela, stvarno je Marko Bumbaširević glavni heroj - rekla je voditeljka. Voditeljka emisije "Novo… »
DEA ĐURĐEVIĆ PRVI PUT NA TV-U NAKON SAOBRAĆAJKE Voditeljka poručuje: “SAD SAM NA SIGURNOM”

DEA ĐURĐEVIĆ PRVI PUT NA TV-U NAKON SAOBRAĆAJKE Voditeljka poručuje: “SAD SAM NA SIGURNOM”

Svet & Skandal 08.04.2019
Voditeljka Dea Đurđević gostovala je večeras na televiziji “Pink”, te otvorila dušu o svemu što ju je snašlo u prethodnom periodu, nakon što je doživela saobraćajku nezgodu kad joj je autobus otkinuo ruku. – Sad sam na sigurnom, ovo je… »
Dea prvi put na televiziji posle nesreće: Napokon se dobro osećam, imam svoju ruku

Dea prvi put na televiziji posle nesreće: Napokon se dobro osećam, imam svoju ruku

Večernje novosti 08.04.2019
Voditeljka "Novog jutra" zahvalila doktoru Bumbašireviću, ističući da je on glavni heroj jer joj je ruka i dalje na mestu. VODITELjKA "Novog jutra" Dea Đurđević doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu 7. februara, u ranim jutarnjim časovima i… »
Dea Đurđević prvi put uživo u emisiji otkad joj je autobus otkinuo ruku: Imala je višestruke povrede, kontuziju srca…

Dea Đurđević prvi put uživo u emisiji otkad joj je autobus otkinuo ruku: Imala je višestruke povrede, kontuziju srca…

Kurir 08.04.2019
Voditeljka Dea Đurđević prvi put se pojavila na televiziji od kada je doživela nesreću kada joj je autobus otkinuo ruku. Ona se prvobitno lečila u Vojnomedicinskoj akademiji, sa koje je nedavno prebačena u Klinički centar Srbije. Dea je do sada… »
Dea Đurđević prvi put na: TV-u nakon saobraćajke Voditeljka poručuje: "Sad sam na sigurnom"

Dea Đurđević prvi put na: TV-u nakon saobraćajke Voditeljka poručuje: "Sad sam na sigurnom"

Blic 08.04.2019
Voditeljka Dea Đurđević gostovala je večeras na televiziji "Pink", te otvorila dušu o svemu što ju je snašlo u prethodnom periodu, nakon što je doživela saobraćajku nezgodu kad joj je autobus otkinuo ruku. - Sad sam na sigurnom, ovo je moja… »

Vesti dana »