Povezane vesti
Đurić: Večita zahvalnost junacima sa Košara!
Pravda 09.04.2019
Junaci sa Košara bili su pobednici i u ratničkom i u moralnom smislu, jer su branili i odbranili svoju zemlju i mi im dugujemo večitu zahvalnost, poručio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. - Podvig tih mladih ljudi i naše herojske vojske u… »
Večita zahvalnost junacima sa Košara
RTV 09.04.2019
BEOGRAD - Junaci sa Košara bili su pobednici i u ratničkom i u moralnom smislu, jer su branili i odbranili svoju zemlju i mi im dugujemo večitu zahvalnost, poručio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić. "Podvig tih mladih ljudi i naše herojske… »
Komentar: Košare naši Termopili
Večernje novosti 09.04.2019
Podvig tih mladih ljudi sa Košara i naše herojske vojske u odbrani Srbije mora biti zauvek ovenčan slavom i postati deo kolektivnog sećanja budućih generacija. KADA su Persijanci udarili na grčke zemlje sa najvećom vojnom silom u dotadašnjoj istoriji, na… »
Sećajući se Košara pokazujemo da nismo mali i ne damo se izbrisati: Ðurić poručio da dugujemo večitu zahvalnost junacima koji…
Telegraf 09.04.2019
Nekoliko stotina srpskih vojnika nedeljama je odolevalo višestruko brojnijoj sili - izjavio je direktor Kancelarije za KiM. Junaci sa Košara bili su pobednici i u ratničkom i u moralnom smislu, jer su branili i odbranili svoju zemlju i mi im dugujemo… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 2 satajoš 35 povezanih
Profesor Šumarskog fakulteta: Pomoć EU za gašenje požara verovatno neće stići u naredna 24 sata
N1 Info pre 1 satjoš 61 povezana
Dim i smrad se i dalje šire Požar na gradskoj deponoji u Kragujevcu stavljen pod kontrolu ali nije potpuno ugašen hitan apel građanima da ne otvaraju prozore
Dnevnik pre 27 minutajoš 21 povezana
Srbija pod snažnim toplotnim talasom, temperature dostižu 42 stepena
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 58 povezanih
Ćuprija u 15 časova najtoplija u Srbiji sa 41 stepenom, Kragujevac među gradovima sa 39.
iKragujevac pre 1 satjoš 21 povezana