Povezane vesti
Divac u Kući slavnih: Kako je Vlade stao na parket, kako je Vlade zaigrao basket
Južne vesti 09.04.2019
Getty Images Kingsi su igrali toliko lepu i atraktivnu košarku da su ih zvali „Najveći šou na terenu" „Dobro si došao na zapadnoj obali, zovem se Džonson, nadimak Medžik. Radićemo zajedno na napadu i odbrani,ja ću ti pomoći da savladaš jezik." Ovako je… »
Divac u Kući slavnih: Kako je Vlade stao na parket, kako je Vlade zaigrao basket
Danas 09.04.2019
„Dobro si došao na zapadnoj obali, zovem se Džonson, nadimak Medžik. Radićemo zajedno na napadu i odbrani,ja ću ti pomoći da savladaš jezik.“ Ovako je pevao bend Deca loših muzičara pre više od 20 godina, a Vlade Divac ne samo da je naučio jezik i… »
Radio 021 09.04.2019
Nekadašnji Divčev saigrač Žarko Paspalj i bivši trener Svetislav Pešić ističu da je legendarni reprezentativac Jugoslavije dolaskom u LA Lejkerse 1989. širom otvorio vrata NBA lige Evropljanima. Getty Images Kingsi su igrali toliko lepu i atraktivnu… »
Vesti dana »
Tramp ucenjuje Makrona: Ako ne uđe u moj Odbor za mir, dobija carine od 200 odsto na vino i šampanjac
Radio 021 pre 32 minutajoš 40 povezanih
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Automobil udario devojčicu (11) u Mirijevu: Prevezena u kliniku u Tiršovoj
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 25 povezanih
RHMZ: Košava najjača za vikend, jače padavine očekuju se od 25. januara
Insajder pre 4 satijoš 25 povezanih