Povezane vesti
"Za tu decu išao bih na kraj sveta": Kao dečak pobedio leukemiju, danas pravi perike za bolesne mališane
Blic 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Za tu decu išao bih na kraj sveta peške, samo da budu dobro: Pobedio leukemiju, a sad pravi perike za bolesne mališane
Kurir 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Vesti dana »

Pljuskovi, oluje i grad: Do ovog datuma na snazi upozorenje za nepogode
Pravda pre 4 minutajoš 14 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 19 minutajoš 4 povezane

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u "Oluji": Prisustvuju Vučić i Dodik
Telegraf pre 58 minutajoš 4 povezane

Eksplozije kod najveće nuklearke u Evropi, vije se dim! Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) se oglasila o meti napada na Zaporožje (foto, video)
Kurir pre 34 minutajoš 2 povezane

Orban: Ne priznajemo presudu Dodiku, Mađarska mora da stvori istorijski savez sa Srbima
Danas pre 4 minutajoš 1 povezana