Povezane vesti
"Za tu decu išao bih na kraj sveta": Kao dečak pobedio leukemiju, danas pravi perike za bolesne mališane
Blic 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Za tu decu išao bih na kraj sveta peške, samo da budu dobro: Pobedio leukemiju, a sad pravi perike za bolesne mališane
Kurir 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Vesti dana »
Počela isplata 6.000 dinara: Danas novac dobija više od 4,8 miliona građana, evo ko prvi dobija pomoć
NIN pre 15 minutajoš 52 povezane
Stravične scene ispred škole; Muškarac išao i sačmarom pucao u decu FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 22 povezane
Podrška Trampu na najnižem nivou u političkoj karijeri: Okreću mu leđa i republikanci
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih
Srbija ispisala negativnu istoriju, ali naša legenda ima šansu, želi na krov Evrope sa drugom zemljom
Telegraf pre 5 minutajoš 21 povezana
Prve pahulje usred septembra: Temperature će iz dana u dan naglo opadati; Na ova dva mesta u Srbiji će danas pasti sneg
Dnevnik pre 3 satajoš 16 povezanih