Povezane vesti
"Za tu decu išao bih na kraj sveta": Kao dečak pobedio leukemiju, danas pravi perike za bolesne mališane
Blic 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Za tu decu išao bih na kraj sveta peške, samo da budu dobro: Pobedio leukemiju, a sad pravi perike za bolesne mališane
Kurir 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Vesti dana »
Šapić: Neće biti probijanja rokova na novom mostu, bilo bi lepo da mu ja budem kum
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih
Upozorenje u Japanu: Mogući naknadni potresi tokom cele nedelje, građani da se drže dalje od obale
Euronews pre 13 minutajoš 35 povezanih
Zapadni Balkan rizikuje da do juna kolektivno izgubi više od 700 miliona evra iz Plana rasta EU
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 46 povezanih
Marta Kos: Brisel procenjuje da li Srbija i dalje ispunjava uslove za isplate iz finansijskih instrumenata EU
Insajder pre 18 minutajoš 17 povezanih