Povezane vesti
"Za tu decu išao bih na kraj sveta": Kao dečak pobedio leukemiju, danas pravi perike za bolesne mališane
Blic 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Za tu decu išao bih na kraj sveta peške, samo da budu dobro: Pobedio leukemiju, a sad pravi perike za bolesne mališane
Kurir 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Vesti dana »

Srbija zabrinuta: Šarenac hitno prevezen u bolnicu nakon poraza! Nikola Jović skrhan: „Videlo se da nismo bili spremni!“
Hot sport pre 55 minutajoš 33 povezane

Bogdan se ponovo oglasio: Kapiten bez i jedne reči podržao saigrače! Srbija zabrinuta: Šarenac hitno prevezen u bolnicu nakon poraza!
Hot sport pre 30 minutajoš 20 povezanih

Odbranila titulu: Sabalenka osvojila US Open u istorijskom finišu! Bogdan se ponovo oglasio: Kapiten bez i jedne reči podržao saigrače!
Hot sport pre 15 minutajoš 13 povezanih