Povezane vesti
"Za tu decu išao bih na kraj sveta": Kao dečak pobedio leukemiju, danas pravi perike za bolesne mališane
Blic 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Za tu decu išao bih na kraj sveta peške, samo da budu dobro: Pobedio leukemiju, a sad pravi perike za bolesne mališane
Kurir 09.04.2019
Nikad neću zaboraviti kada sam se kao devetogodišnjak morao odvojiti od porodice i otići u Italiju kao i teške i bolne dane koji su usledili u mojoj borbi protiv leukemije. Tada sam naučio ceniti život i voleti ono što imam. Tim rečima započeo je svoju… »
Vesti dana »
Napad na Kijev, trećina prestonice bez grejanja; Bela kuća: Sastanak Trampa i Zelenskog sutra na Floridi
RTS pre 10 minutajoš 42 povezane
Vučić na polaganju kamena temeljca za novi kompleks Generalštaba: Moramo da podignemo nivo popunjenosti jedinica
NIN pre 45 minutajoš 25 povezanih
"Mi smo jedna rasturena ekipa! U ovom trenutku smo najgori tim Evrolige!" Legendarni as Partizana zagrmeo posle velike bruke crno-belih! Njegove reči odjekuju.
Kurir pre 55 minutajoš 35 povezanih
Vučić: Od sutra uklanjanje šatora ispred Skupštine, saobraćaj prohodan od 2. januara
Nedeljnik pre 20 minutajoš 16 povezanih
RHMZ upozorava: Sneg u Srbiji početkom januara, MUP izdao važan apel (FOTO)
Euronews pre 2 satajoš 19 povezanih