Povezane vesti
Nezapamćeni haos u bih: Pomahnitali huligani umalo ubili sudiju, tukli ga bokserima, spas pronašao kod domaćih igrača /video/…
Sportal blic 09.04.2019
Utakmica niželigaša u Bosni i Hercegovini između Poleta iz Palanke i Omazića 1937 ostaće upamćena po nemilim scenama gde je najviše propatio sudija Husein Svrakić. Gosti su pobedili sa 1:0, a domaći huligani utrčali u teren i napali sudiju koji je jedva… »
Potresna ispovest prebijenog fudbalskog sudije: “Udarali su me bokserima, ne znam kako sam spasao živu glavu!”
Sportal blic 09.04.2019
Mladi sudija Husein Svrakić dugo će meč Prve lige Bosne i Hercegovine između Poleta iz Palanke i Omazića 1937 jer je samo pukom srećom izvukao živu glavu posle napada nezadovoljnih domaćih “navijača!. Svrakić u ispovesti za SportSport.ba kaže da je… »
Vesti dana »
Trošimo vreme zabavljajući se time da li su mogli da izglasaju predsednika Saveta REM
Ozon press pre 4 minutajoš 37 povezanih
Uhapšene dve osobe u Obrenovcu: policija pronašla 56 paketića materije nalik heroinu
Politika pre 1 satjoš 30 povezanih
Bujična poplava u Nepalu: Više od 1.000 žrtava, državljanka Srbije živa
BBC News pre 5 satijoš 29 povezanih
(Foto) krvavi pištolji, municija,: Tablete... Hitno se oglasila policije Crne Gore, evo šta je pronađeno kod Rusa osumnjičenog za trostruko ubistvo: Hladnokrvno likvidirao trojicu, pa ukrao ovo
Blic pre 6 satijoš 57 povezanih
“Bravo”: Policija masovno poziva aktiviste na informativne razgovore povodom 4. septembra
Moj Novi Sad pre 34 minutajoš 48 povezanih