Повезане вести

Може ли звезда до повлашченог у 2. Колу квалификација за ЛШ: ‘Делије’ чекају Раднички, па прате ове четири лиге…

Може ли звезда до повлашченог у 2. Колу квалификација за ЛШ: ‘Делије’ чекају Раднички, па прате ове четири лиге…

Хот спорт 09.04.2019
Суперлига Србије стигла је до плеј-офа, још седам кола нас дели до сазнања ко ће бити нови шампион државе, Црвена звезда за сада има лепу предност.[иузо_релатед] Можда се многи неће сложити са нама, али би Србија новог шампиона… »
Гобељић пред раднички: Заслужено су ту где јесу, али се ми никога не плашимо на Маракани!

Гобељић пред раднички: Заслужено су ту где јесу, али се ми никога не плашимо на Маракани!

Хот спорт 09.04.2019
Фудбалери Црвене звезде плеј-оф започињу утакмицом против екипа која им је најближа на табели.[иузо_релатед] Изабраници Владана Милојевића ће у суботу од 18 сати на свом терену дочекати другопласирану екипу Радничког. Све… »
Гобељић: Раднички заслужио друго место одличним играма, али ми се не плашимо никога

Гобељић: Раднички заслужио друго место одличним играма, али ми се не плашимо никога

Спортски журнал 09.04.2019
Пуном паром фудбалери Звезде припремају се за сусрет са Радничким у суботу. Фудбалери Црвене звезде плеј-оф започињу утакмицом којој се приписује епитет одлучујуће. Изабраници Владана Милојевића ће у суботу, 13. априла, од 18… »
Гобељић: "Никога се не плашимо на нашем терену"

Гобељић: "Никога се не плашимо на нашем терену"

Спортске.нет 09.04.2019
Звездин универзалац респектује екипу Радничког из Ниша, али тврди да се црвено-бели никога не плаће на свом стадиону. Завршне борбе за титулу фудбалери Црвене звезде почињу суботњим дербијем са Радничким из Ниша на "Маракани"… »
Одређен термин црвено-белог дербија!

Одређен термин црвено-белог дербија!

Спортске.нет 09.04.2019
Утакмица која би могла да одлучи шампионску титулу заказана је за суботу, а позната је и сатница. За викенд су на програму утакмице 31. кола Супер лиге Србије или првог кола плеј-офа и плеј-аута. На старту доигравања чека нас… »
Звезда и Раднички у суботу од 18 часова

Звезда и Раднички у суботу од 18 часова

Мондо 09.04.2019
Велики дерби између лидера Црвене звезде и другопласираног Радничког игра се у суботу од 18. часова. На сајту Партизана стоји да црно-бели истог дана од 19 сати дочекују Чукарички. Утакмицом између Црвене звезде и Радничког из… »

Вести дана »