Povezane vesti

Može li zvezda do povlaščenog u 2. Kolu kvalifikacija za LŠ: ‘Delije’ čekaju Radnički, pa prate ove četiri lige…

Može li zvezda do povlaščenog u 2. Kolu kvalifikacija za LŠ: ‘Delije’ čekaju Radnički, pa prate ove četiri lige…

Hot sport 09.04.2019
Superliga Srbije stigla je do plej-ofa, još sedam kola nas deli do saznanja ko će biti novi šampion države, Crvena zvezda za sada ima lepu prednost.[yuzo_related] Možda se mnogi neće složiti sa nama, ali bi Srbija novog šampiona u fudbalu mogla da ima… »
Gobeljić pred radnički: Zasluženo su tu gde jesu, ali se mi nikoga ne plašimo na Marakani!

Gobeljić pred radnički: Zasluženo su tu gde jesu, ali se mi nikoga ne plašimo na Marakani!

Hot sport 09.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde plej-of započinju utakmicom protiv ekipa koja im je najbliža na tabeli.[yuzo_related] Izabranici Vladana Milojevića će u subotu od 18 sati na svom terenu dočekati drugoplasiranu ekipu Radničkog. Sve zvezdaše raduje vest da će… »
Gobeljić: Radnički zaslužio drugo mesto odličnim igrama, ali mi se ne plašimo nikoga

Gobeljić: Radnički zaslužio drugo mesto odličnim igrama, ali mi se ne plašimo nikoga

Sportski žurnal 09.04.2019
Punom parom fudbaleri Zvezde pripremaju se za susret sa Radničkim u subotu. Fudbaleri Crvene zvezde plej-of započinju utakmicom kojoj se pripisuje epitet odlučujuće. Izabranici Vladana Milojevića će u subotu, 13. aprila, od 18 sati na svom terenu… »
Gobeljić: "Nikoga se ne plašimo na našem terenu"

Gobeljić: "Nikoga se ne plašimo na našem terenu"

Sportske.net 09.04.2019
Zvezdin univerzalac respektuje ekipu Radničkog iz Niša, ali tvrdi da se crveno-beli nikoga ne plaće na svom stadionu. Završne borbe za titulu fudbaleri Crvene zvezde počinju subotnjim derbijem sa Radničkim iz Niša na "Marakani". Ta utakmica mogla bi da… »
Određen termin crveno-belog derbija!

Određen termin crveno-belog derbija!

Sportske.net 09.04.2019
Utakmica koja bi mogla da odluči šampionsku titulu zakazana je za subotu, a poznata je i satnica. Za vikend su na programu utakmice 31. kola Super lige Srbije ili prvog kola plej-ofa i plej-auta. Na startu doigravanja čeka nas veliki broj zanimljivih… »
Zvezda i Radnički u subotu od 18 časova

Zvezda i Radnički u subotu od 18 časova

Mondo 09.04.2019
Veliki derbi između lidera Crvene zvezde i drugoplasiranog Radničkog igra se u subotu od 18. časova. Na sajtu Partizana stoji da crno-beli istog dana od 19 sati dočekuju Čukarički. Utakmicom između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša počinje plej-of… »

Vesti dana »

Dačić: Uhapšene dve osobe u Požarevcu zbog droge

Dačić: Uhapšene dve osobe u Požarevcu zbog droge

RTS pre 12 minutajoš 26 povezanih
Preminula Olivera Katarina

Preminula Olivera Katarina

Sputnik pre 22 minutajoš 21 povezana
Narandžasti meteoalarm za područje Šumadije

Narandžasti meteoalarm za područje Šumadije

Glas Šumadije pre 3 satajoš 93 povezane