Povezane vesti
Dodik otvorio Međunarodni sajam privrede u Mostaru
N1 Info 09.04.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik otvorio je u Mostaru 22. Međunarodni sajam privrede. Obraćajući se učesnicima sajma, čiji je ovogodišnji partner Kina, Dodik je rekao da se susreću privrednici kako bi sklopili poslove. On je… »
Dodik: Sramota me što sam sa Komšićem i Džaferovićem davao obećanja u Briselu
Večernje novosti 09.04.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine ponovio je da je "BiH propala zemlja", dodavši da je to "jasno svakom osim međunarodnim igračima" Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio je u utorak u Mostaru da ga je, kako… »
Dodik: Stramota me je što sam sa Komšićem i Džaferovićem davao obećanja Briselu!
Kurir 09.04.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio danas u Mostaru da ga je, kako je rekao, sramota što je sa hrvatskim i bošnjačkim članovima Predsedništva BiH Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem u Briselu davao bilo kakva… »
Danas 09.04.2019
Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik izjavio danas u Mostaru da ga je, kako je rekao, sramota što je sa hrvatskim i bošnjačkim članovima Predsedništva BiH Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem u Briselu davao bilo kakva… »
Novi magazin 09.04.2019
Milorad Dodik: Sajam u Mostaru, mesto susreta privrede i kulture!
Kurir 09.04.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas na otvaranju 22. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru da je taj grad na Neretvi danas mesto gde se susreću privrede celog regiona ali i da je mesto susreta različitih kultura. Dodik je… »
Komšić: Dodik i Čović napraviće veliku Srbiju i Herceg Bosnu ako im se to dozvoli
Danas 08.04.2019
Hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je da će srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik i lider HDZ BiH Dragan Čović napraviti veliku Srbiju i Herceg Bosnu ako im se to dozvoli. On je rekao da je zabrinut jer se Dodikove i Čovićeve… »
Dodik: Situacija u BiH haotična, očigledan opšti zastoj u zemlji
Danas 08.04.2019
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik upozorio je večeras da je zbog neformiranja vlasti na nivou BiH očigledan opšti zastoj u zemlji, navodeći da je situacija u BiH haotična i da nema izgleda da će biti popravljena u nekom razumnom periodu… »
Dodik: Situacija u BiH haotična, evidentan opšti zastoj
Večernje novosti 08.04.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik upozorio je da je zbog neformiranja vlasti na nivou BiH evidentan opšti zastoj u zemlji, da je situacija haotična. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik upozorio je da je zbog neformiranja vlasti na… »
Vesti dana »
Pucnjava u Nemačkoj, ima mrtvih! Opsadno stanje na ulicama: Policija uhapsila osumnjičenog, u toku velika operacija (video)
Blic pre 24 satajoš 59 povezanih
Vu "ujedao" sa svih strana, ali Novak je zver koja pokaže zube kad je najranjivija
Sportske.net pre 51 minutajoš 145 povezanih
Ovi gradovi su rekorderi po vrućini u Srbiji: U jednom je već sada osećaj kao da je 40 stepeni! RHMZ objavio detaljan spisak, iz sata u sat je gore
Blic pre 41 minutajoš 71 povezana
UN: Moguće je da bude i do 10.000 poginulih u zemljotresima u Venecueli
RTV pre 3 satajoš 33 povezane