Повезане вести

Додик отворио Међународни сајам привреде у Мостару

Додик отворио Међународни сајам привреде у Мостару

Н1 Инфо 09.04.2019
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик отворио је у Мостару 22. Међународни сајам привреде. Обраћајући се учесницима сајма, чији је овогодишњи партнер Кина, Додик је рекао да се сусрећу привредници како… »
Додик: Срамота ме што сам са Комшићем и Џаферовићем давао обећања у Бриселу

Вечерње новости 09.04.2019
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине поновио је да је "БиХ пропала земља", додавши да је то "јасно сваком осим међународним играчима" Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је у уторак… »
Додик: Страмота ме је што сам са Комшићем и Џаферовићем давао обећања Бриселу!

Додик: Страмота ме је што сам са Комшићем и Џаферовићем давао обећања Бриселу!

Курир 09.04.2019
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио данас у Мостару да га је, како је рекао, срамота што је са хрватским и бошњачким члановима Председништва БиХ Жељком Комшићем и Шефиком Џаферовићем у… »

Данас 09.04.2019
Председавајући Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио данас у Мостару да га је, како је рекао, срамота што је са хрватским и бошњачким члановима Председништва БиХ Жељком Комшићем и Шефиком Џаферовићем у… »

Нови магазин 09.04.2019
Милорад Додик: Сајам у Мостару, место сусрета привреде и културе!

Милорад Додик: Сајам у Мостару, место сусрета привреде и културе!

Курир 09.04.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик поручио је данас на отварању 22. Међународног сајма привреде у Мостару да је тај град на Неретви данас место где се сусрећу привреде целог региона али и да је место сусрета… »
Комшић: Додик и Човић направиће велику Србију и Херцег Босну ако им се то дозволи

Комшић: Додик и Човић направиће велику Србију и Херцег Босну ако им се то дозволи

Данас 08.04.2019
Хрватски члан Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је да ће српски члан Председништва БиХ Милорад Додик и лидер ХДЗ БиХ Драган Човић направити велику Србију и Херцег Босну ако им се то дозволи. Он је рекао да је забринут јер… »
Додик: Ситуација у БиХ хаотична, очигледан општи застој у земљи

Додик: Ситуација у БиХ хаотична, очигледан општи застој у земљи

Данас 08.04.2019
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик упозорио је вечерас да је због неформирања власти на нивоу БиХ очигледан општи застој у земљи, наводећи да је ситуација у БиХ хаотична и да нема изгледа да ц́е бити поправљена у… »
Додик: Ситуација у БиХ хаотична, евидентан општи застој

Додик: Ситуација у БиХ хаотична, евидентан општи застој

Вечерње новости 08.04.2019
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик упозорио је да је због неформирања власти на нивоу БиХ евидентан општи застој у земљи, да је ситуација хаотична. Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик упозорио је да је… »

Вести дана »