Povezane vesti

Haradinaj smenio ministra Todosijevića

Slobodna Evropa 09.04.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj smenio je ministra za administraciju lokalne samouprave Ivana Todosijevića iz Srpske liste. Haradinaj je kazao da je odluka usledila zato što se “jezik mržnje ministra ne može tolerisati”. “Besmisleno je kako se… »

AP o potezu Haradinaja: Srpski ministar smenjen zbog "uvredljivog govora"

B92 09.04.2019
Vašington -- AP prenosi da je premijer privremenih institucija u Prištini Ramuš Haradinaj razrešio dužnosti ministra lokalne samouprave Ivana Teodosijevića iz Srpske liste. Piše da je Haradinaj to učinio zbog, kako se navodi, upotrebe "uvredljivog… »

Haradinaj smenio ministra Todosijevića zbog izjave o Račku

Danas 09.04.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj smenio je danas ministra lokalne samouprave u Vladi Kosova iz redova Srpske liste Ivana Todosijevića zbog izjave da je sukob Srba i Albanaca u Račku „isfabrikovan“. Haradinaj je na fejsbuku napisao da je takvu odluku… »

Haradinaj smenio ministra Ivana Teodosijevića

Politika 09.04.2019
PRIŠTINA – Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, saopštio je na svom fejsbuk nalogu da je razrešio još jednog Srbina, člana svog kabineta i da ta njegova odluka stupa na snagu odmah, a reč je o ministru lokalne… »

Veselji: Govor mržnje ministra Todosijevića Vučićeva provokacija

Beta 09.04.2019
Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji ocenio je govorom mržnje izjave smenjenog ministra za lokalnu samoupravu Ivana Todosijevića o masakru u Račku kao isfabrikovanom. On je na Fejsbuku ocenio da "takve izjave imaju jedan izvor, i provokacije su… »

Veselji: Govor mržnje ministra Todosijevića Vučićeva provokacija

Novi magazin 09.04.2019
Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji ocenio je govorom mržnje izjave smenjenog ministra za lokalnu samoupravu Ivana Todosijevića o masakru u Račku kao isfabrikovanom. On je na Fejsbuku ocenio da "takve izjave imaju jedan izvor, i provokacije su… »

Ipak nije diskriminacija - Haradinaj smenio i Todosijevića

Glas Amerike 09.04.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj smenio je ministra za administraciju lokalne samouprave Ivana Todosijevića iz Srpske liste, zbog njegove izjave povodom 20 godina od NATO bombardovanja Jugoslavije. Glas Amerike objavio je prilog o mogućoj… »

Veselji: EU da reaguje na provokacije iz Beograda

Večernje novosti 09.04.2019
Nakon smene ministra iz Srpske liste Ivana Todosijevića, zbog navodnog govora mržnje, predsednik parlamenta tzv. Kosova Kadri Veselji je pozvao Evropsku uniju da reaguje na provokacije tog tipa. PRIŠTINA - Nakon smene ministra iz Srpske liste Ivana… »

Haradinaj smenio još jednog srpskog ministra

RTS 09.04.2019
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj smenio je u utorak ministra administracije javne uprave Ivana Todosijevića. Objašnjavajući razloge za smenu, Haradinaj je naveo da je Todosijević "uvredio Albance" rekavši da su događaji u Račku "isfabrikovani"… »

Veselji: EU da reaguje na provokacije iz Beograda

RTS 09.04.2019
Predsednik kosovskog parlamenta Kadri Veselji poziva Evropsku uniju da reaguje na "provokacije" koje dolaze iz Beograda i od predsednika Aleksandra Vučića, a povodom smene ministra javne uprave u kosovskoj vladi Ivana Todosijevića. Kadri Veselji je na… »

"Odluka na snagu stupa odmah": Haradinaj smenio još jednog srpskog ministra

Blic 09.04.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija razrešio još jednog Srbina u kosovskoj vladi, ministra lokalne samouprave Ivana Teodosijevića. Razlog je, kako navodi, govor mržnje. Odluku o tome Haradinaj je objavio na svom Fejsbuk profilu i ona stupa… »

Haradinaj smenio srpskog ministra zbog "govora mržnje"

Vesti online 09.04.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, saopštio je na svom fejsbuk nalogu da je razrešio još jednog Srbina, člana svog kabineta i da ta njegova odluka stupa na snagu odmah, a reč je o ministru lokalne samouprave Ivanu… »

Haradinaj smenio ministra Ivana Todosijevića

Večernje novosti 09.04.2019
Todosijević je razrešen zato što je rekao da u Račku, na Kosovu i Metohiji, nije bilo masakra, već da su u tom mestu tokom poslednjih sukoba pobijeni albanski teroristi. Odlukom predsednika tzv. vlade Kosova Ramuša Haradinaja danas je sa mesta… »

Haradinaj smenio još jednog Srbina!

Mondo 09.04.2019
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, saopštio na Facebook nalogu da je razrešio još jednog Srbina, člana svog kabineta i da ta njegova odluka stupa na snagu odmah. Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević Reč je o ministru… »

Haradinaj oterao još jednog srpskog ministra zbog govora u zvečanu: Oni su činili najveća zlodela na KiM za koja niko do…

Kurir 09.04.2019
Ramuš Haradinaj smenio je danas po hitnom postupku ministra administracije i lokalne samouprave Ivana Todosijevića zbog toga što je srpski ministar izjavio da u Račku, na Kosovu i Metohiji, nije bilo nikakvog masakra, nego su tamo tokom sukob pobijeni… »

Haradinaj smenio ministra Ivana Teodosijevića

RTV 09.04.2019
PRIŠTINA - Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, saopštio je na svom fejsbuk nalogu da je razrešio još jednog Srbina, člana svog kabineta i da ta njegova odluka stupa na snagu odmah, a reč je o ministru lokalne samouprave… »

Haradinaj smenio ministra Teodosijevića zbog izjave o Račku

Novi magazin 09.04.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj smenio je danas ministra lokalne samouprave u Vladi Kosova iz redova Srpske liste Ivana Teodosijevića zbog izjave da je sukob Srba i Albanaca u Račku "isfabrikovan". Haradinaj je na fejsbuku napisao da je takvu odluku… »

Haradinaj smenio još jednog srpskog ministra, zbog Račka

B92 09.04.2019
Priština -- Kosovski premijer Ramuš Haradinaj smenio je još jednoj srpskog ministra, navodi RTS. Prema navodima javnog servisa, koji se poziva na prištinski liste Zeri, ovaj put smenjen je ministar administracije javne uprave Ivan Teodosijević… »

Haradinaj smenio ministra Todosijevića zbog izjave o NATO bombardovanju

N1 Info 09.04.2019
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj doneo je odluku o razrešenju ministra administracije lokalne samouprave Ivana Todosijevića. Nakon što je, u prilogu Glasa Amerike, ukazano na činjenicu da je zamenica kosovskog ministra pravde Vesne Mikić razrešena… »

Teroristi smeta istina! Haradinaj smenio još jednog predstavnika Srpske liste zbog izjave o NATO bombardovanju

Telegraf 09.04.2019
Neprihvatljiv je takav jezik mržnje od strane dotičnog ministra - naveo je Haradinaj u saopštenju. Premijer tzv. države Kosovo, Ramuš Haradinaj, smenio je danas ministra lokalne samouprave Ivana Todosijevića, zbog njegovih izjava o bombardovanju SR… »

Vesti dana »