Povezane vesti

Gvardiola zadovoljan nakon poraza

Gvardiola zadovoljan nakon poraza

Sportske.net 10.04.2019
"Građani" su doživeli poraz u Londonu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona. Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola bio je zadovoljan igrom, uprkos porazu od Totenhema. "Kada ne igramo dobro, ja sam čovek koji će da kaže da nismo… »
Gundogan posle poraza od Totenhema: Siti još uvek nije veliki klub

Gundogan posle poraza od Totenhema: Siti još uvek nije veliki klub

Večernje novosti 10.04.2019
Ispali smo iz igre, a to se ne sme događati velikom timu. Zato još nismo tamo – rekao je reprezentativac Nemačke. Vezni igrač Mančester Sitija Ilkaj Gundogan rekao je da je njegova ekipa pravila velike greške u utakmici četvrtine finala Lige… »
Gvardiola: De Brujne moja odluka, imamo još jednu šansu

Gvardiola: De Brujne moja odluka, imamo još jednu šansu

N1 Info 10.04.2019
Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola priznao je da je iz taktičkih razloga izostavio Kevina de Brujnea iz startne postave za meč sa Totenhemom u Londonu. U prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona Siti je poražen 1:0, a Belgijanac je ušao u… »
Liverpul siguran, Totenhem dobio ali i mnogo izgubio (VIDEO)

Liverpul siguran, Totenhem dobio ali i mnogo izgubio (VIDEO)

Vesti online 10.04.2019
Fudbaleri Liverpula pobedili su Porto na Enfildu, a u engleskom duelu Totenhem je golom Sona slavio protiv Mančester Sitija, u prvim utakmicama četvrtfinala Lige šampiona. Liverpul i Totenhem stekli su ovog utorka uveče na "Enfildu" i "Vajt hart… »
LŠ: Totenhem slavio u Londonu, Liverpul siguran protiv Portoa

LŠ: Totenhem slavio u Londonu, Liverpul siguran protiv Portoa

Večernje novosti 09.04.2019
"Pevci" su u prvom četvrtfinalnom meču protiv Mančester sitija "preživeli" penal, a onda došli do pobede. "Redsi" rešili pitanje pobednika u prvom poluvremenu. "Vajt Hart Lejn" večeras slavi Uga Ljorisa i Heung-Min Sona. Na novom stadionu fudbaleri… »
Liga šampiona: "Enfild" slavio trijumf Liverpula ali i strepeo, Totenhem uz odbranjen penal dobio Siti, a izgubio Kejna!

Liga šampiona: "Enfild" slavio trijumf Liverpula ali i strepeo, Totenhem uz odbranjen penal dobio Siti, a izgubio Kejna!

Sportal blic 09.04.2019
Fudbaleri Liverpula zakoračili su ka polufinalu Lige šampiona savladavši Porto sa 2:0, dok je Totenhem u prvom četvrtfinalnom okršaju sa Mančester sitijem trijumfovao sa 1:0, uz promašeni penal "građana" i povredu engleskog kapitena i zvezde… »
"Ovaj rezultat nije najpovoljniji za nas,: Ali..." Ovako Gvardiola vidi poraz Sitija u Ligi šampiona

"Ovaj rezultat nije najpovoljniji za nas,: Ali..." Ovako Gvardiola vidi poraz Sitija u Ligi šampiona

Sportal blic 09.04.2019
Trener Mančester sitija Pep Gvardiola zadržao je optimizam da ekipa iz Mančestera može da prođe u polufinale Lige šampiona uprkos porazu "građana" od Totenhema (1:0) u prvoj utakmici četvrtfinala. - Kontrolisali smo utakmicu i nismo im dali mnogo… »

Vesti dana »