Повезане вести

Вучић: Поручио сам Србима да сачекају завршетке разговора у Берлину

Вучић: Поручио сам Србима да сачекају завршетке разговора у Берлину

Н1 Инфо 10.04.2019
У Палати Србија одржан је састанак председника Александра Вучића са представницима косовских Срба. Вучић је, након састанка, рекао да им је поручио да за одлуку о изласку из приштинских институција сачекају разговоре у Берлину… »
Вучић са представницима Срба са Косова и Метохије

Вучић са представницима Срба са Косова и Метохије

РТС 10.04.2019
У Палати "Србија" одржан је састанак председника Србије Александра Вучића и представника Српске листе. Вучић је новинаре обавестио да ће након састанка са светским лидерима саопштити сет мера за Косово и Метохију. Александар… »
Вучић: Замолио сам Србе са Косова да сачекају са одговором до краја априла

Вучић: Замолио сам Србе са Косова да сачекају са одговором до краја априла

Данас 10.04.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, након разговора са политичким представницима Срба са Косова, да им је, поводом расписивања локалних избора на северу Косова, поручио да не дозволе Албанцима да са минималном… »
Вучић из палате Србија: Срби с Космета донеће своју одлуку у наредних сат времена! Не постоји пушка која може да ме натера…

Вучић из палате Србија: Срби с Космета донеће своју одлуку у наредних сат времена! Не постоји пушка која може да ме натера…

Курир 10.04.2019
Одржан хитан састанак са косметским Србима због одлуке Приштине да распише изборе на српском северу. БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић и директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић састали су се… »
Српска листа неће прибећи бојкоту?

Српска листа неће прибећи бојкоту?

Данас 10.04.2019
Извори Данаса о Тачијевој одлуци да распише изборе за општине на северу Косовски председник Хашим Тачи расписао је ванредне изборе за председнике већински српских општина на северу Косова за 19. мај јер је то требало давно да… »
Тачи најавио изборе, Срби с Косова и Метохије иду код Вучића

Тачи најавио изборе, Срби с Косова и Метохије иду код Вучића

Блиц 10.04.2019
Председник Србије Александар Вучић и директор Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Марко Ђурић састаће се данас у Београду с политичким представницима Срба са Косова и Метохије. Састанак ће бити одржан у 12 сати у Палати… »

Вести дана »