Povezane vesti
Skandalozan potez pred suđenje Jutki: Ištampali i prisutnima delili fotografije žene u donjem vešu, tvrde da je na njima…
Telegraf 10.04.2019
U razgovoru za "Telegraf" Marija Lukić je rekla da su obnažene fotografije montirane. Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje bivše sekretarice Marije Lukić nastavljeno je danas u 11 časova u sudu u… »
Mariji se u borbi s Jutkom pridružila i udovica atletičara Gorana Raičevića koga su albanski teroristi ubili na Kosmetu
Telegraf 10.04.2019
Sledeće ročište trebalo bi da bude održano 27. maja. Suđenje bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje sekretarice Marije Lukić nastavljeno je danas u 11 časova u sudu u Brusu. Jeličićev advokat se nije pojavio… »
"Nude im 500 evra da kažu da su imali seks sa mnom kad su bili dečaci": Marija Lukić nam je poslala celu prepisku
Telegraf 10.04.2019
- Te sve fotografije nisu moje, isekli su neke moje fotografije sa mora, sa posla i različitih lokacija i montirali. A sad nude pare momcima da kažu da sam bila s njima dok su bili maloletni - rekla je Lukićeva. Nakon odloženog suđenja Milutinu Jeličiću… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac, kod sebe imao dve puške: Prve fotografije haosa u Beogradu na vodi: Policija blokirala celo naselje (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih

Zelenski se nada da će dinamika mira na Bliskom istoku pomoći za okončanje rata u Ukrajini
Danas pre 3 minutajoš 3 povezane

"Čestitao sam orbanu": Oglasio se Vučić o susretu Trampa i Putina u Budimpešti: Dogovorili smo i naš susret u narednih sedam dana
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Ceca u minjaku pokazala noge od milion dolara: Folk diva na koncertu u Kraljevu oborila sve sa nogu: Dobila i srpsku zastavu sa svojim likom, pa je razvukla (Video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Novak se ne predaje i želi da se bori sa Sinerom i Alkarazom: „I dalje ću se truditi da ih izazivam“
Danas pre 3 satajoš 3 povezane