Повезане вести

Ништа од формирања Савета министара БиХ: Улазак у НАТО главна препрека, Бошњаци желе да Комшићу дају место намењено Србима…

Ништа од формирања Савета министара БиХ: Улазак у НАТО главна препрека, Бошњаци желе да Комшићу дају место намењено Србима…

Курир 10.04.2019
Конкретног договора о формирању Савета министара нема, ни након одвојених састанака делегација СНСД-а, СДА и ХДЗ-а БиХ, у Мостару и Сарајеву. Лидер СНСД-а Милорад Додик одазваће се позиву за састанак и наредне седмице у… »
Додик: Нисам оптимиста, Изетбеговић ће и даље условљавати

Додик: Нисам оптимиста, Изетбеговић ће и даље условљавати

Вести онлине 10.04.2019
Председник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да није оптимиста поводом најављеног састанка СНСД, ХДЗ и СДА о новом сазиву Савета министара и поновио да СДА, Бакира Изетбеговића, крши уставно право опструишући формирање власти… »
Додик: Не треба они нама ништа да дају, нити ми нешто тражимо

Додик: Не треба они нама ништа да дају, нити ми нешто тражимо

Спутник 10.04.2019
Председник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да није оптимиста поводом најављеног састанка странака СНСД, ХДЗ и СДА о новом сазиву Савета министара и поновио да СДА Бакира Изетбеговића крши уставно право опструишући формирање… »
Додик: Не треба нам договор са СДА, ми ћемо попунити своја места у Савету министара БиХ

Додик: Не треба нам договор са СДА, ми ћемо попунити своја места у Савету министара БиХ

Блиц 10.04.2019
Председник СНСД Милорад Додик рекао је да СДА крши уставно право опструишући формирање власти на нивоу БиХ. Додик је нагласио да није извесно када ће Савет министара бити формиран, те да СДА измишља разне начине да покаже како… »
Додик: Нисам оптимиста у погледу формирања Савета министара

Додик: Нисам оптимиста у погледу формирања Савета министара

Вечерње новости 10.04.2019
Председник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да није оптимиста поводом најављеног састанка СНСД, ХДЗ и СДА о новом сазиву Савета министара. БАЊАЛУКА - Председник СНСД-а Милорад Додик рекао је данас да није оптимиста поводом… »
Нове уцене из Сарајева: Бакир би да одузме Бањалуци три ресора

Нове уцене из Сарајева: Бакир би да одузме Бањалуци три ресора

Вечерње новости 10.04.2019
Нови проблеми око формирања заједничких институција на нивоу Босне и Херцеговине. Кошарац: Желе да Србима ускрате право на трећину места у Савету министара. УОЧИ овог круга разговора о формирању заједничких институција БиХ… »

Вести дана »