Повезане вести

Имам проблеме због ње, осрамотила ме је: Милијанина сестра први пут проговорила о контроверзној вези, ево шта је највише мучи!…

Имам проблеме због ње, осрамотила ме је: Милијанина сестра први пут проговорила о контроверзној вези, ево шта је највише мучи!…

Курир 10.04.2019
Мајка Милијане Богдановић огласила се поводом њене везе са Милојком Божићем и њиховог учешћа у ријалитију, а сада је проговорила и Милијанина сестра. Наиме, мајка је рекла да подржава везу њене ћерке, јер воли свог 53 године… »
Најгоре ми је што она нема појма о животу! Милојку сам дала крв: Милијанина мајка открила како је њена ћерка ушла у везу са…

Најгоре ми је што она нема појма о животу! Милојку сам дала крв: Милијанина мајка открила како је њена ћерка ушла у везу са…

Курир 10.04.2019
Слађана Богдановић, мајка Милијане Богдановић која је у вези са 53 године старијим Милојком Божићем, прокоментарисала је шта мисли о целој ситуацији. Она сматра да између Милојка и Милијане постоји љубав, а није поверовала да је… »
Милијана (21) признала да би имала секс са Пожгајем из Парова, не брине шта њен партнер Милојко (74) мисли о томе

Милијана (21) признала да би имала секс са Пожгајем из Парова, не брине шта њен партнер Милојко (74) мисли о томе

Блиц 09.04.2019
Милијана Богдановић проговорила је својој вези са Милојком Божићем, који је 53 године старији од ње, али и Александру Пожгају са којим често проводи време. Милијана Богдановић је признала да јој се Александар Пожгај допада, али… »

Вести дана »