Povezane vesti
Imam probleme zbog nje, osramotila me je: Milijanina sestra prvi put progovorila o kontroverznoj vezi, evo šta je najviše muči!…
Kurir 10.04.2019
Majka Milijane Bogdanović oglasila se povodom njene veze sa Milojkom Božićem i njihovog učešća u rijalitiju, a sada je progovorila i Milijanina sestra. Naime, majka je rekla da podržava vezu njene ćerke, jer voli svog 53 godine starijeg dečka, dok je… »
Najgore mi je što ona nema pojma o životu! Milojku sam dala krv: Milijanina majka otkrila kako je njena ćerka ušla u vezu sa…
Kurir 10.04.2019
Slađana Bogdanović, majka Milijane Bogdanović koja je u vezi sa 53 godine starijim Milojkom Božićem, prokomentarisala je šta misli o celoj situaciji. Ona smatra da između Milojka i Milijane postoji ljubav, a nije poverovala da je njena ćerka izjavila… »
Milijana (21) priznala da bi imala seks sa Požgajem iz Parova, ne brine šta njen partner Milojko (74) misli o tome
Blic 09.04.2019
Milijana Bogdanović progovorila je svojoj vezi sa Milojkom Božićem, koji je 53 godine stariji od nje, ali i Aleksandru Požgaju sa kojim često provodi vreme. Milijana Bogdanović je priznala da joj se Aleksandar Požgaj dopada, ali da je sa njim trenutno u… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO : Kolona beogradskih zborova stigla na Studentski trg: Guča "pumpa" podršku studentskoj listi
Nova pre 15 minutajoš 18 povezanih
Partizan protiv Cedevite započinje tešku seriju mečeva, oglasili se Penjaroja i Fernando
Nova pre 21 minutajoš 69 povezanih
Može li da zaživi dogovor na Bliskom istoku? Francuska predlaže plan za kraj rata, Liban da prizna Izrael
Euronews pre 26 minutajoš 77 povezanih