Повезане вести

Сјајни Јокић за друго место Денвера, Марјановић 18 поена

Сјајни Јокић за друго место Денвера, Марјановић 18 поена

ИндексОнлине 11.04.2019
ДЕНВЕР – Кошаркаши Денвера, вођени Николом Јокићем са 29 поена, победили су Минесоту саа 99:95, и завршили на другом месту Западне конференције на крају регуларног дела сезоне у НБА лиги. Јокић је остварио јак дабл-дабл са још 14… »
Ја сам нов у плеј-офу, Поп је сигурно спремио нешто за нас! Јокић опрезан пред плеј-оф због Грега (видео)

Ја сам нов у плеј-офу, Поп је сигурно спремио нешто за нас! Јокић опрезан пред плеј-оф због Грега (видео)

Телеграф 11.04.2019
Никола спреман за свој први НБА плеј-оф. Денвер је победио у последњем мечу пред плеј-оф уз сјајну партију Николе Јокића, чиме је оверено 2. место Запада. Сомборац је био звезда меча са дабл-дабл учинком, а следећи изазов биће… »
Бобијев шоу пред плеј-оф: Убацивао тројке, делио асистенције и рампе без скока, па дошао до 18 поена! (видео)

Бобијев шоу пред плеј-оф: Убацивао тројке, делио асистенције и рампе без скока, па дошао до 18 поена! (видео)

Телеграф 11.04.2019
Уме Боби да искористи шансу када му се укаже. Кошаркаш Филаделфије Бобан Марјановић оставио је сјајан утисак пред плеј-оф, у победи над Чикагом. После Симонса и Меконела, био је најефикаснији играч екипе са 18 поена, осам скокова… »
А сада, плеј-оф! Јокић дабл-даблом оверио 2. место Запада, Денвер фуриозном серијом укротио Вукове! (видео)

А сада, плеј-оф! Јокић дабл-даблом оверио 2. место Запада, Денвер фуриозном серијом укротио Вукове! (видео)

Телеграф 11.04.2019
Јокића чека дуел са Спарсима и Грегом Поповичем. Кошаркаши Денвера победили су Минесоту са 99:95 уз 29 поена Николе Јокића, што је оверило друго место Запада за Нагитсе пред плеј-оф. Наш кошараш је провео 36 минута на паркету, а… »

Вести дана »