Повезане вести

Ђилас: Формираћу странку 19. априла, баш на дан "великог митинга" Вучића

Ђилас: Формираћу странку 19. априла, баш на дан "великог митинга" Вучића

Н1 Инфо 11.04.2019
Један од лидера Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас најавио је да ће 19. априла формирати своју партију, која ће се звати Странка слободе и правде. "Ја сам човек који још увек нема своју политичку организацију. Ако буде све како… »
Ђилас формира странку 19. априла

Ђилас формира странку 19. априла

Данас 11.04.2019
Један од лидера Савеза за Србију (СЗС) Драган Ђилас најавио је да ће да 19. априла формирати своју партију, која ће се звати Странка слободе и правде, објављено је данас на порталу часописа Нова српска политичка мисао. Ја сам… »
Формираћу странку 19. априла, на дан тог "великог митинга" Александра Вучића

Формираћу странку 19. априла, на дан тог "великог митинга" Александра Вучића

Нова економија 11.04.2019
Драган Ђилас: Један од лидера Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас најавио је да ће 19. априла формирати своју партију, која ће се звати Странка слободе и правде. "Ја сам човек који још увек нема своју политичку организацију. Ако… »
Драган Ђилас 19. априла формира Странку слободе и правде

Драган Ђилас 19. априла формира Странку слободе и правде

Радио 021 11.04.2019
Један од лидера опозиционог Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас најавио је формирање сопствене политичке странке 19. априла, која ће носити име Странка слободе и правде. Он је, гостујући у емисији "Црно-бели свет" емитованој… »
Ђилас најавио формирање странке 19. априла

Ђилас најавио формирање странке 19. априла

Вести онлине 11.04.2019
Један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас најавио је формирање сопствене политичке странке 19. априла, која ће носити име Странка слободе и правде. Он је, гостујући у емисији "Црно-бели свет", емитованој преко Јутјуб канала… »

Вести дана »