Povezane vesti
Ana je ispala odvratnija od Lune! Kija žestoko oplela po bivšoj drugarici, ali i njenom dečku Davidu!
Svet & Skandal 11.04.2019
Kija Kockar nekada se družila sa Anom Korać, ali sada više nema ni jednu lepu reč za nju, a mnogi spekulišu da je to zbog Anine veze sa Slobom Radanovićem. Kija je sada žestoko oplela po Koraćevoj, a spomenula je i Lunu Đogani. – Ana je ispala… »
Kija Kockar: Gade mi se i Ana i David! Koraćeva je odvratnija od Lune!
Svet plus 11.04.2019
Prijateljice iz prve sezone rijalitija "Zadruga" prestale su da se druže, a da li je razlog Sloba Radanović ili pak nešto drugo još uvek nije najjasnije, tek Kija Kockar ima baš oštre reči za bivšu prijateljicu i njenog momka. Gade mi se i Ana i… »
"Ana Korać je odvratnija od Lune, čuće ona: Mene..." Kija Kockar oplela po devojci Davida Dragojevića
Blic 10.04.2019
Kija Kockar i Ana Korać družile su se tokom "Zadruge 1", ali i nakon završetka rijalitija. Bile su gotovo nerazdvojne, a onda je njihovo prijatlejstvo iznenada puklo pred Anin ulazak u "Zadrugu 2". Kao razlog prekida prijateljstva u medijima se navodi… »
Vesti dana »
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana
Povukli smo sve poteze do sada: Vučić iz Brisela: Otvaranje Klastera 3 krajem januara, najkasnije početkom februara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Od sjaja do očaja: Potop Zvezde u poslednjoj četvrtini u Istanbulu
Danas pre 14 minutajoš 2 povezane