Повезане вести

Харадинај: Такса неће бити укинута без споразума о обостраном признању

Харадинај: Такса неће бити укинута без споразума о обостраном признању

ИндексОнлине 11.04.2019
ПРИШТИНА – Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да неће бити укидања нити суспензије таксе без постизања правно обавезујућег споразума са Србијом о обостраном признању и истакао да сада нико то не тражи. По њему… »
Харадинај поручио Вучићу: Нема помирења без признања истине о прошлости

Харадинај поручио Вучићу: Нема помирења без признања истине о прошлости

Нови магазин 11.04.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај поручио је данас председнику Србије Александру Вучићу како не може бити помирења без признања истине о извршеним злочинима на Косову. "Порицање масакра у Рачку од српског председника Вучића… »
Харадинај: Кад Вучићу кажу "треба да седнеш", он одмах седа за сто

Харадинај: Кад Вучићу кажу "треба да седнеш", он одмах седа за сто

Н1 Инфо 11.04.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да неће бити укидања нити суспензије таксе без постизања правно обавезујућег споразума са Србијом о обостраном признању и истакао да сада нико то не тражи. По њему, увођење таксе је… »
Харадинај: Такса неће бити укинута без споразума о обустраном признању

Харадинај: Такса неће бити укинута без споразума о обустраном признању

Данас 11.04.2019
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да неће бити укидања нити суспензије таксе без постизања правно обавезујућег споразума са Србијом о обостраном признању и истакао да сада нико то не тражи. По њему, увођење таксе је… »
Провокације: Харадинај: Више ми не траже укидање такса

Провокације: Харадинај: Више ми не траже укидање такса

Блиц 11.04.2019
Нико ми више не тражи укидање такси од 100 одсто на робу из централне Србије и БиХ, каже премијер привремених косовских институција Рамуш Харадинај. Према његовим речима, они који су тражили укидање такси, укључујући и блиске… »
Харадинај: Нико више не траже укидање такси

Харадинај: Нико више не траже укидање такси

Ал Јазеера 11.04.2019
Ко год је пожурио да ослаби Косово због тарифа, нека се сада заустави, казао је премијер Косова. Премијер Косова Рамусх Харадинај је изјавио да му нико више не тражи да укине таксе од 100 посто на увоз робе из Србије и Босне и… »

Вести дана »