Povezane vesti
Grom udario u Pranjanima, meštani padali u nesvest!
RINA 11.04.2019
Gornji Milanovac – Udar groma kakav se ne pamti u podsuvoborskom kraju probudio je porodicu Tomović u selu Pranjani. “Samo sam čuo prasak a onda sam se unesvestio”, kaže Đorđe Tomović za RINU.… »
Meštani od groma padali u nesvest: Veliko nevreme pogodilo Pranjane i okolinu
Večernje novosti 11.04.2019
Pranjanci su pretrpeli štetu od udara groma. Pregoreli su kućni aparati, izgorela je instalacija u stambenim, ali i u štalama i drugim pomoćnim objektima. GLUVU noć između srede i četvrtka u selu Pranjani presekao je udar groma kakav meštani ovog mesta… »
Đorđu je grom udario u kuću, a ovo je njegova potresna priča: Samo sam čuo prasak, a onda sam se onesvestio. Kuća je bila puna…
Telegraf 11.04.2019
- Da je neko bio u dvorištu sigurno bi poginuo, hvala Bogu, pa se to nije desilo - priča Tomović. Udar groma kakav se ne pamti u podsuvoborskom kraju probudio je porodicu Tomović u selu Pranjani kod Čačka. - Samo sam čuo prasak, a onda sam se onesvestio… »
Vesti dana »

Visoke temperature i toplotni talas u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 37 povezanih

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori za okončanje rata u Ukrajini
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 32 povezane

Demokratska stranka: SNS aktivisti koji su crtali trobojke na Limanu teško povredili našeg člana
Radio 021 pre 15 minutajoš 23 povezane

Pojačane saobraćajne kontrole i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 13 povezanih

Tadić otkrio zašto nije došao u zvezdu i vojvodinu, a onda se dotakao reprezentacije i FSS: "Nagledao sam se svega i svačega"
Dnevnik pre 55 minutajoš 17 povezanih