Povezane vesti
Grom udario u Pranjanima, meštani padali u nesvest!
RINA 11.04.2019
Gornji Milanovac – Udar groma kakav se ne pamti u podsuvoborskom kraju probudio je porodicu Tomović u selu Pranjani. “Samo sam čuo prasak a onda sam se unesvestio”, kaže Đorđe Tomović za RINU.… »
Meštani od groma padali u nesvest: Veliko nevreme pogodilo Pranjane i okolinu
Večernje novosti 11.04.2019
Pranjanci su pretrpeli štetu od udara groma. Pregoreli su kućni aparati, izgorela je instalacija u stambenim, ali i u štalama i drugim pomoćnim objektima. GLUVU noć između srede i četvrtka u selu Pranjani presekao je udar groma kakav meštani ovog… »
Đorđu je grom udario u kuću, a ovo je njegova potresna priča: Samo sam čuo prasak, a onda sam se onesvestio. Kuća je bila…
Telegraf 11.04.2019
- Da je neko bio u dvorištu sigurno bi poginuo, hvala Bogu, pa se to nije desilo - priča Tomović. Udar groma kakav se ne pamti u podsuvoborskom kraju probudio je porodicu Tomović u selu Pranjani kod Čačka. - Samo sam čuo prasak, a onda sam se… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti se spremaju da provedu noć na Filološkom, čekaju se odluke drugih fakulteta o blokadi
Nova pre 1 satjoš 40 povezanih
Partizan naveo pravi razlog rastanka sa trenerom, neme veze sa novcem (foto)
Sportski žurnal pre 28 minutajoš 28 povezanih
Ko je direktor Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ koji se izvinjavao premijeru Vučeviću i zbog kog su đaci izašli na protest
Nova pre 3 satajoš 21 povezana
Ivanović: Beograd i Priština partneri u izvlačenju Srbije sa Kosova i Metohije
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih