Повезане вести
Кокеза: Утицао сам на Крстајића да прича са Миливојевићем
Вести онлине 11.04.2019
Председник ФСС Славиша Кокеза открио је да је он иницирао састанак селектора Србије Младена Крстајића са Луком Миливојевићем. Крстајић је пре неколико месеци посетио Миливојевића у Лондону у покушају да окончају сукоб и да се… »
Кокеза: Одговорно тврдим да једина особа која одлучује о томе ко се позива у репрезентацију – јесте Младен Крстајић
Спортски журнал 11.04.2019
Младен Крстајић се сигурно консултује са спортским директором Дарком Ковачевићем, Марком Пантелићем и Ненадом Бјековићем. Кад дође до различитих мишљења, превагне оно што мисли селектор. Меша ли се неко селекторима у посао? -… »
"Стојковић није у праву, погрешио сам код Миливојевића"
Мондо 11.04.2019
Председник ФСС Славиша Кокеза у интервјуу за "Спортски журнал" говорио о играчима који више не играју за "А" репрезентацију, Владимиру Стојковићу, Марку Грујићу и Луки Миливојевићу. Дугогодишњи голман српске репрезентације… »
Кокеза: Ја сам утицао да Крстајић оде код Миливојевића, погрешио сам
Моззарт спорт 11.04.2019
Председник Фудбалског савеза Србије у интервјуу за Спортски журнал говорио и о проблемима на релацији селектор - играчи. Списак фудбалера који се налазе у отвореном или тихом сукобу са селектором Србије Младеном Крстајићем… »
Исповест славише кокезе: Признајем, једном сам се мешао у рад Крстајића! Људи у Партизану се љуте на мене…
Хот спорт 11.04.2019
Први човек ФСС говорио је о сукобима унутар репрезентације, Луки Миливојевићу, Марку Грујићу, али и Партизану.[иузо_релатед] У опширном интервјуу за ‘Журнал’, Славиша Кокеза је отклонио многе дилеме и спекулације које су се… »
Кокеза: Индиректно сам се мешао у рад Крстајића
Н1 Инфо 11.04.2019
Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза у разговору за Спортски журнал говорио је о бројним темама везаним за српски фудбал. Он се дотакао и сукоба између селектора Србије Младена Крстајића и фудбалера Луке… »
Признао грешку - Кокеза више неће саветовати Крстајића
Спортске.нет 11.04.2019
Први човек српског фудбала Славиша Кокеза признао је грешку и поручио да више никада неће себи дозволити да утиче на одлуке селектора Младена Крстајића. Неретко се међу љубитељима фудбала у Србији може чути како селектору… »
Вести дана »

Трамп запретио Русији новим царинама ако се не постигне договор о примирју у року од 50 дана
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Испред Високе школе електротехнике и рачунарства протест подршке студентима те школе и Ужичанима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана