Povezane vesti
Pavković ponovo sa vojskom
Slobodna Evropa 11.04.2019
„Sledeće što možemo da očekujemo jeste da se napravi neki savet ratnih zločinaca u okviru Vlade, ja ne znam šta može da bude sledeće“, pita se Ivan Đurić iz Inicijative mladih za ljudska prava. Đurić tako za Radio Slobodna Evropa (RSE)… »
U Domu Vojske predstavljena edicija "Ratnik"
Vesti online 11.04.2019
U prisustvu velikog broja ratnih komandanta nekadašnje Treće armije, u Domu Vojske je promovisano prvih sedam knjiga najznačajnijeg izdavačkog poduhvata Medija centra "Odbrana", edicije "Ratnik". Javnosti su predstavljena dela "Ratni dnevnik… »
Pavković promovisao knjigu u Domu vojske, obratio se video snimkom iz zatvora
N1 Info 11.04.2019
U Domu Vojske Srbije u Beogradu, pod pokroviteljstom Ministarstva odbrane, promovisana je knjiga "Ratni dnevnik komandana Treće Armije VJ - Treća Armija u zagrljaju Milosrdnog anđela" generala Nebojše Pavkovića, koji je prisutne pozdravio video… »
Pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane promovisana knjiga haškog osuđenika
Radio 021 11.04.2019
U Domu Vojske Srbije u Beogradu, pod pokroviteljstom Ministarstva odbrane, promovisana je knjiga "Ratni dnevnik komandana Treće Armije VJ - Treća Armija u zagrljaju Milosrdnog anđela" generala Nebojše Pavkovića, koji je prisutne pozdravio video… »
U Domu Vojske Srbije promovisana knjiga Nebojše Pavkovića
Danas 11.04.2019
U Domu Vojske Srbije u Beogradu, pod pokroviteljstom Ministarstva odrane, promovisana je knjiga „Ratni dnevnik komandana Treće Armije VJ – Treća Armija u zagrljaju Milosrdnog anđela“ generala Nebojše Pavkovića, koji je prisutne pozdravio video… »
Vesti dana »
Danas poslednjeg radnog dana u sedmici kiša, vetar, sneg i osetno hladnije
Glas Zapadne Srbije pre 6 satijoš 19 povezanih
Održana akcija „Dođi na Mostar, ako imaš petlju“: Blokada prošla bez incidenata (FOTO; VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 25 povezanih
U fotografijama: Dramatične scene požara koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 32 minutajoš 37 povezanih
Dokumentacija pokazala da je na rekonstrukciji pruge od NS do Mađarske stradalo još tri radnika
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 8 povezanih